Ladataan...
Hilmaiida

 

– Olosuhteet eivät luo onnea. Kaikki lähtee itsestäsi. – aionkin kevään aikana tehdä juuri sellaisia asioita jotka sillä hetkellä tuntuu oikealta.

– Kasvojen atooppinen ihottuma. Mulla puhkesi viime kesänä atooppisen ihottuman oireet kasvoille. En aluksi tajunnut koko asiaa ja luulin näppylöiden johtuvan stressistä ja siitä etten puhdistanut kasvoja hiestä heti liikunnan jälkeen. Syksyllä äiti mainitsi ja muistutteli että ”lapsena sulla kyllä oli atooppista ihottumaa”. Pari viikkoa sitten aloitin käymään valohoidossa ja edessä olisi huhtikuulle asti kestävä hoitosarja ja kokonaisuudessaan kasvojen ihonhoitotuotteiden vaihto.

– Kaikki on sallittua. Haluan päästä lopullisesti eroon jostakin ihmeellisestä yhteiskunnan luomasta normista ”kuulua johonkin tiettyyn muottiin”. Oon tähänkin asti pyrkinyt noudattamaan ja kuuntelemaan omaa sydäntä, mutta suuntaan edelleen ja enemmän ihan omaan suuntaan.

– Opinnäytetyö. Opinnot jatkuu virallisesti ensi viikosta eteenpäin. Opintoja on suoritettuna tämän päivän lukemalla 30/90 pistettä ja 10 on tenttejä vaille kasassa. Jäljellä olevista pisteistä suurin osa on opinnäytetyöstä tulevia. Aionkin ensi kuussa saada opinnäytetyön aloitettua ja toukokuussa esitettyä suunnitelman. Muutoin kevään opinnot suuntasin todella mielen hyvinvoinnin painotuksella ja edessä olisi esimerkiksi elämysmuotoilun ja henkilöstövoimavarojen johtamisen opinnot.

– Konmaritus. Oon nyt niin hirmuisessa konmaritus vaiheessa, että motokseni voisin sanoa ”Se on myyty”, kun multa kysyy missä joku tavara on :D Kevään aikana haluan viedä kirpparille vaatetta myyntiin ja saada purettua entisestään kaappeissa lojuvaa tavara paljoutta.

– Reissu kavereiden kanssa. Maaliskuussa lähdetään porukalla Itävaltaan. Toivon suunnattomasti reissun olevan ikimuistoinen ja sellainen että se toistuisi joka vuosi. Toki matkakohdetta vaihdellen.

– Uudet tuttavuudet. Aion tavata ja tutustua uusiin ihmisiin. En tykkää sanasta verkostoituminen, joten en käytä sitä enkä aio verkostoitua. Sanoisin että osallistun ja olen osallinen. Yhdet treffit on muuten buukattu jo ensi viikolle.

– Päivän tai kahden reissut Helsinkiin. Mulla jäi Helsinkiin niin mahtavia ja ihania tyyppejä että heitä on kyllä aivan pakko päästä moikkaileen säännöllisesti. Tarkoitus on käydä ainakin helmi-, maalis- ja toukokuussa.

– Luontoretket. Ollaan innostuttu (tai minäkin oon vihdoin innostunut) luontoretkistä myös Suomessa. Nyt kun oon saatu varustusasiat kuntoon niin retkeily on huomattavasti mukavampaa. Suunnitteilla olis ainakin mennä aamupalalle metsään.

– Selässä olevan tatuoinnin viimeistely. Heti Itävallan reissun jälkeen mulla on varattuna tatuointiaika. Eläinteema jatkuu, ja jääkarhun ja yksikyttyräisen kamelin kaveriksi tulee yksi mun ihan uusi suosikki eläin. Kyseiseen eläimeen oon päässyt tutustuun livenä muutamaan kertaan. ^^

– Terapeutti. Kevään tärkein tavoite on ehdottomasti löytää uusi hyvä terapeutti. Nykyinen terapiasuhde päättyy maksari päättymisen vuoksi helmikuun lopussa, enkä tule saamaan kyseiseen paikkaan enää uutta maksaria. Joten tarvitsee etsiä uusi terapiapaikka ja terapeutti.

– Musiikkikeikat. Tällä hetkellä liput on vasta Vesalan huhtikuun keikalle, mutta eiköhän sinne muitakin saada.

– Äänikirjat ja podcastit. Aloitin viime marraskuussa kuunteleen podcasteja viikoittain. Oon löytänyt ne itseäni kiinnostavat ja osasta on tullut tietyille päiville rutiini. Esimerkiksi maanantaisin kuuntelen aina lenkillä yhden tai kaksi podcastiä riippuen niiden pituudesta. Haluan laajentaa myös äänikirjoihin joten vinkkejä saa laittaa tulemaan.

– USAn länsirannikko road trip. Huhtikuussa suunnataan uudestaan länsirannikolle. Tällä kertaa lennetään San Fransiscoon ja kierretään länsirannikkoa vähän uusin silmin. Ainakin luonnonpuistoja ja muuta retkeilyä on paljon tiedossa. Kerron lähi viikkoina lisää tästä reissusta, koska siihen liittyy myös yksi hyvin mielenkiintoinen henkilökohtaisen elämän muutos.

Ladataan...
Hilmaiida

 

Jotenkin tää koko viikko ja sen eletyt neljä päivää ovat olleet tooodella puuduttavia ja ahdistavia. Aina niistä päivistä on kuitenkin löytynyt jotain hyvää. Tänään perjantaina tuntuu ihan samanlaiselta kuin useana tämän viikon päivänä, mutta on tässä päivässä hyvääkin.

Kupillinen suklaakahvia x2, joka muistuttaa aamukahvihetkistä äidin kanssa

Pitkä juoksulenkki keskellä talvea 

Naapurin koira, joka tervehtii aina niin yhtä iloisesti

Myöhäinen lounas, itsetehdyt porkkanaletut

Nukanpoistaja, joka teki vanhasta piposta uuden

Led Therapy -valohoito

Kalevan Prismaan hevi-osastolle rantautuneet nektariinit

Julkisen liikenteen boikotointi, kävely keskustaan ja takaisin

Maikkarin Huomenta Suomi

Facebook kirpparilla myydyn vanhan laskettelutakin uuden omistajan ilo

Sara Parikan 365 ilon ja isnpiraation vuosi - kirjan tämän päivän lausahdus, ”Määrittele itse millaista elämää haluaisit elää ja kulje sitä kohti. Älä pyri kenenkään toisen määrittelemään täydellisyyteen, äläkä pakota itseäsi. Merkitykselliset asiat hoituvat omalla painollaan.”

Konmarimainen vaatekaapin tyhjennys

Ovesta sisään astuessa nenään tuulahtava puhtaan pyykin tuoksu

Vartiaisen keikalta ostettu fanipaita Kultainen

Netflix maraton

Sitä vähän liian harvoin iloitsee niistä elämän pienistä jutuista, jotka tuovat paljon iloa. On opittava luottamaan siihen, että merkitykselliset asiat hoituvart omalla painollaan kun aika on oikea. Nauttikaa pienistä elämän hetkistä ja yrittäklää olla itsellenne armollisia hetkinä, jolloin ette ole paras oma itsenne. Itse en osaa kunnolla - olla armollinen ja hyväksyä etten aina jaksa, mutta opettelen niin vimmatusti. 

Ladataan...
Hilmaiida

 

 

Kivaa tiistaita! Oon tänään (kuten viimeiset kolme viikkoa) koko päivän vältelly tenttiin lukemista ja tehnyt aivan kaikkea muuta. Havahduin myös että lokakuussa alkanut koti projekti ja remontti ovat valmiit ja etten ole kertonut uudesta ihanasta kodista teille mitään. Koti alkaa siis todellakin olemaan kaikin puolin valmis niin pikku remonttien kuin sisutuksen osalta. Ensi viikolla haetaan keittiöön teetetty avohylly ja asennetaan paikoilleen. Toivon myös että ennen joulua tilattu eteisen penkki saapuu tämän kuun aikana.

Moni on ihastellu meidän kotia niin kuvien, videoiden kuin täällä vierailujen muodossa. On oikeasti tuntunut kivalta kun joku on todennut meillä olevan ihana koti. Vaikken oo ajatellut muiden mielipiteillä olevan kuitenkaan yhtään mitään merkitystä suuntaan tai toiseen!

Tässä muutama fakta kodista numeroina ja kuvista näette ripauksen mun uutta ihastusta. koti ja sen valot:

– 5. kerroksisen talon 2. kerroksen 71 m² kolmio.

– 11 tässä asuttua viikkoa ja 4 + 1 toinen toistaan ihanampaa karvaista koira naapuria.

– valtava 22 m² olohuone ja 1 kompakti pieni lattialämmityksellinen kylpyhuone/ wc – johon ei mahdu täysimittainen pyykinpesukone, mutta jossa sulassa sovussa mahdutaan pyllyt vastakkain seisomaan.

– noin 20 meille uutta huonekalua tai sisustuselementtiä, joista osa täysin uusia, osa tuunattuja uusia ja osa äidiltä perittyjä.

– vanha tuttu viehättävä 3 istuttava sohva, jossa ei edelleenkään mahduta makaamaan muuta kuin päällekkäin. ♡

– 5 sälekaihtimellista ikkunaa, joista 1 on muuten ovi. 2 ikkunaa ja iso 6 m² lasitettu parveke etelään ja 2 ikkunaa itään itään.

– 8 + 1 taulua, joista viimeinen on kartta ja 7 on kehystettyjä julisteita. Kartta tosin odottaa että veisin sen kehystettäväksi.

– 1 parisänky, joka on yleensä aina petaamatta ja jossa taistellaan viikonloppu öisin kumpi voittaa tyyny- ja peittoherruuden. Ja arkena valitan kun mies ei oo viemässä peittoa. (Saatiin joululahjaksi muuten tuplapeitto ja mies vie senkin sujuvasti). Kaikella rakkaudella! ♡

– erillinen keittiö, josta löytyy kaiken sinne tavallisesti kuuluvan lisäksi 1 virheostos ruokapöytä, 52 muumimukia (jotka valtaavat koko lasivitriinin) ja ikkuna josta voin tiirailla naapurin Corgia!

– 2 olohuoneen nojatuolia, jotka ovat muuten oikeasti parveketuoleja, vaikkei sitä kukaan ole tähän mennessä vielä uskonut.

– 2 Lokkia, joista toinen eleli neljä vuotta sängyn alla Helsingissä, mutta joka on nyt löytänyt oman paikkansa.

– noin 10 m pitkä käytävä joka mahdollistaa entistäkin monipuolisemman kotitreeniohjelman ja sen että kaverien lapset pääsee juoksemaan kilpaa (sitten kun kasvavat).

– 2 sivuverhoa työhuoneessa ja 1 kappa keittiössä, muut huoneet odottavat vielä verhojaan.

– 4 mattoa, joista 2 tuli äidiltä, 1 Marokosta Berberi-mummulta ja 1 Tanskasta. Kun ei muka lähempää löytynyt!

– 11 huonekasvia, jotka ovat kaikki olivat kaikki HENGISSÄ vielä eilen. Tänään heitin taas 1 biojätteeseen.

– 10 m seinillä olevaa lattiasta kattoon kaappitilaa. On muuten maailman ihaninta saada laittaa kaikki vaatteet kategorioittain. Jopa mieheni 82 t-paitaa mahtuvat sulassa sovussa lojumaan hyllyillä ilman tunkkaista hajua.

– 1 seinään kiinnitetty ovellinen TV-taso, jonka sisälle ei mahdu vahvistimen lisäksi mitään muuta kuin johdot. Olisittepa nähneet edellisen asunnon olohuoneen johtoparatiisin.

– 1 ainoa miinus puoli on ettei meillä ole ovipuhelinta ja joutuu kello 19-7 välillä menemään alas asti avaamaan oven. :D PS. siskolle terkkuja!

ja lukematon määrä muita oleellista ja ei niin oleellisia huomioita kodistamme♡

Pages