2 tuotetta, puolisataa käyttötarkoitusta – LOGONA savijauheet*

* Yhteistyössä Natcos Nordic

unadjustednonraw_thumb_3315.jpg

 

Logonan Rhassoul- ja valkosavijauheet ovat olleet kyllä mun kosmetiikan käyttöhistorian monikäyttöisimmät tuotteet. Se että kahta tuotetta voi käyttää niin moneen tarkoitukseen, on ällistyttävää. Saven puhdistusominaisuudet perustuvat yksinkertaiseen totuuteen: savi sitoo likaa ja öljyä, jolloin ne on helppo huuhdella pois. Savessa on paljon mineraaleja kuten piitä ja magnesiumia. Miedon koostumuksensa ansiosta savi ei vahingoita ihoa suojaavaa happovaippaa eikä vaikuta ihon pH:seen.

Logonan savijauheet soveltuvat muun muassa akne-, psoriasis-, kuivan-, atooppisen- ja muuten herkän ihon puhdistukseen, shampooksi, hoitoaineeksi, hiusnaamioksi, syväpuhdistavaksi kasvonaamioksi ja kasvojen kuorijaksi. Ne sopii arpikudoksen hoitoon, hilseilevän päänahan puhdistukseen, rasvoittuville hiuksille naamioksi, viilentämään kuumottavaa ja kutisevaa ihoa ja rauhoittamaan punoittavia ja ärsyyntyneitä näppylöitä. Ne sopii kuivashampooksi, rikkoutuneen ihon hoitoon/ puhdistukseen sekä koko vartalon puhdistukseen.

 

unadjustednonraw_thumb_330c.jpg

unadjustednonraw_thumb_3316.jpg

 

Logonan Rhassoul- ja valkosavijauheen suurin ero, että Rhassoulsavijauhe (1.) on vieläkin hellävaraisempi kuin valkosavijauhe (2.) . Kumpikaan savijauhe ei sisällä vaahtoavia ainesosia. Rhassoul savea voidaan käyttää ihon puhdistuksen lisäksi myös naamion tapaan päänahassa ja hiuksissa. Rhassoul savi tuo helpotusta kutinaan ja ärsytykseen ja Rhassoul naamion voi antaa vaikuttaa myös saunan lämmössä. Valkosavi on erityisen hyvä kuivan ja atooppisen ihon hoitaja ja valkosavijauhetta voi käyttää myös kuivashampoona.

Itse oon käyttänyt savijauheita noin pariin kymmeneen eri käyttötarkoitukseen ja voin todeta lyhyesti ja yksinkertaisesti: Toimii! Mun viisi ehdotonta käyttökohde suosikkia on käyttö koko vartalon puhdistukseen, kasvonaamiona kasvoveteen sekoitettuna, punoittavien näppylöiden paikallishoitoon, kuivashampoona ja näin talviaikaan (jostain syystä) rasvoittuvan päänahan hoitajana.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *