2 x Must have

img_1585.jpgimg_1586.jpg

Olen viimeisen puolen vuoden aikana innostunut ja kiinnostunut meikkaamisesta ja ihonhoidosta huimasti lisää. Paljon on mennyt tuotteita vaihtoon, paljon on tullut uusia ja monia tuotteita en enää suostu vaihtamaan. Tässä seuraavassa on minun tämän hetken kaksi must have tuotetta. Toinen on ollut käytössä jo hieman pidempään ja toinen ihan uuni tuore kokeilu, mutta joka koukutti heti. Jos haluat helppoa ja nopeampaa hiusten muotoilua tai jos haluat koko päivän pysyvän meikin niin kannattaa jatkaa lukemista. 

Olen käyttänyt jonkun verran erilaisia kuivashampoita, ehkä 4-5 erilaista. Käyttötarkoitus on hiusten muotoilussa eikä likaisen näköisen tai rasvaisten hiusten peittämisessä, koska en tunne rasvaisten hiusten käsitettä omassa päässäni. Nyt kun hiukset ovat pidemmät ja niitä saa muotoiltua, niin myös erilaisia muotoilutuotteita kuluu enemmän. Pidän hiusten muotoilussa tärkeimpinä seikkoina helppoutta ja nopeutta. Nyt testissä on ollut Batisten XXL Volume kuivashampoo * ja olen aivan myyty. Ihan täydellinen tuote niin aukijääville kuin ponihännälle laitettaviin hiuksiin. XXL Volume kuivashampoo tekee hiuksista oikeasti kuohkeat ja tarvittaessa riittävän jämäkät. Sillä saa kuriin kaikki kirotut ja ärsyttävät ”vauvahiukset” sekä muut lyhyemmät hiukset jotka eivät asetu hyvin. Tuote ei sinällään eroa mielestäni tavallisesta Batisten kuivashampoosta, mutta tämä antaa enemmän sitä tuuheutta. Eikä hiukset vaadi tämän lisäksi välttämättä lainkaan lakkaa, jos haluaa että hiukset näyttävät rennommilta ja huolettomammilta. Tietysti, jos haluaa hiusten pysyvän ojossa kovallakin tuulella niin suihkauta pieni määrä lakkaa päälle.

Toinen ehdoton tämän hetken must have tuote on Nivea Men Sensitive After Shave Balm *. Mieheni totesi nähtyään purkin, ”saanko minä tuon?” ja testattuaan, ”iho tuntuu sileältä ja pehmeältä”. Itse käytän voidetta meikinpohjustusvoiteena. Meikki pysyy ainakin sen 12 tuntia hyvänä. Itselläni on pintakuiva iho ja meikkaamista ennen kasvoille on tarvinnut laittaa seerumia ja sen jälkeen vielä kasvovoidetta ,mutta ei enää. Tätä After Shave Balmia käyttämällä iho pysyy mattaisena ja kosteutettuna, se vie pois punaisuutta ja rauhoittaa muutenkin ihoa. Voide siis sopii todellakin myös herkkänahkaisille, mutta myös rasvaiselle iholle. Rasvaisesta ja kiiltävästä ihosta kärsivät ovat tuotetta käytettyään kertoneet kasvojen ihon pysyvän mattaisena. Voide on todella kevyttä ja ohutta, se tuoksuu hyvin miehekkäältä levityksen jälkeen mutta tuoksu haihtuu nopeasti kun laittaa muita meikkituotteita päälle. En ainakaan itse ole huomannut tuoksua enää viiden minuutin jälkeen levityksestä. Samasta purkista on siis iloa perheen miehelle ja naiselle.

Molempia saa ostettua hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja esimerkiksi Sokokselta tai Stockmannilta. 

(* saatu)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *