HELEIN kauneusravintolisät

fullsizeoutput_12ea.jpeg

 

Aloin käyttää keuneusravintolisiä sen jälkeen kun vaalennutin hiuksia raidoittamalla. Ajattelin vain tehostaa hiusten kuntoa yhden kuurin verran ja kokeilla näkyykö ja tuntuuko se missään. – ja kyllä näkyy ja tuntuu.

Muistelin joskus saaneeni HELEIN Biotiini+ kauneusravintolisävalmisteen Bette Boxista ja aloin testaamaan sitä heti kesäkuun alussa. Onnekseni sain vielä elokuun Boxissa HELEIN Skin, Hair & Nails kauneusravintolisävalmisteen ja pääsin testaamaan sitten sitäkin.

Ihan ensimmäisenä huomasin eron kasvojen ihossa. Iho puhdistuu kokoajan ja aluksi epäpuhtauksia syntyi paljon kun kuona-aineita poistui. Elokuun alussa alettuani ottamaan joka toinen päivä vaaleanpunaisesta purkista Skin, Hair & Nails kapseleita ja joka toinen päivä sinisestä purkista Biotiini+ kapseleita, aineenvaihdunta pääsi ihan uudelle ulottuvuudelle. Toinen eron näkyy kynsissä, sekä sormien että varpaiden kynnet kasvaa kovaa vauhtia. Kynsiä saa leikata huomattavasti useammin ja sormien kynnet ei lohkeile ja ne on huomattavasti vahvemmat. Hiuksissa eron huomaa vahvuutena. Hiuksia lähtee ja putoilee nykyään pesun ja harjauksen yhteydessä todella vähän.

Biotiini+ valmisteen kerrotaan uudistavan ihoa ja suojaavan ikääntymismuutoksilta. Biotiinillä on tärkeä aineenvaihdunnallinen merkitys sekä hiuksia ja kynsiä vahvistava vaikutus. Yhdistettynä sinkkiin se edistää myös ihon ja limakalvojen hyvinvointia. Skin, Hair & Nails valmisteella kerrotaan olevan samat vaikutukset kuin Biotiini+ valmisteella. Skin, Hair & Nails valmiste sisältää kuitenkin huomattavasti enemmän tärkeitä ravintoaineita. Biotiini+ valmiste sisältää neljää eri ainesosaa ja Skin, Hair & Nails valmiste sisältää 12+1 ainesosaa.

nayttokuva_2017-08-20_kello_12.47.39.png

Jos haluat paremman ihon, hiukset ja kynnet ja et ole vielä tätä testannut niin nyt on aika.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *