Kylmän vaaleat hiukset

*yhteistyö Bangerhead

img_5072_5.jpgimg_5073_0.jpgimg_5074_2.jpg

 

Joku muistaa syyskuussa julkaistut inspiraatiokuvat vaaleista hiuksista. Kävin samaisena viikonloppuna ottamassa lisää vaaleita raitoja ja rakastuin täysin päivitettyyn lookkiin. Mulla ei ole aikaisemmin ollu vaaleana ollessa näin luonnollisen vaaleita hiuksia. Osa raidosta on jopa ihan valkoisia!

Tänä päivänä – vuonna 2017, on helppo olla ja pitää vaaleita hiuksia. Vaaleiden hiusten hoitotuotteet ovat ottaneet aivan tosi ison askeleen eteenpäin viimeisen 5-7 vuoden aikana. Ja pelkästään hopeashampoiden määrä on varmasti triplaantunut ja laatu parantunut. Markkinoille on tullut hopeashampoiden -ja hoitoaineiden rinnalle myös paljon muita juuri kylmän vaalean hiuksen ylläpitoon tarkoitettuja hopeahoitotuotteita sekä muutamia muotoilutuotteita. Seuraavassa kaks mulle uusinta ja toimivaa tuttavuutta.

Sulle joka et – jaksa, ehdi, halua, seisoskella suihkussa pitkään ja odottaa hopeashampoon ja -hoitoaineen riittävää vaikutusaikaa. Sulle joka kaipaat helppoutta kylmän värisävyn ylläpitämiseen. Four Reasons Silver Mist hopeasuihke on todellinen arjen pelastaja niin kiireisissä kuin hitaissa tilanteissa. Joka päivä ei hiuksia kannata pestä, mutta tätä voi suihkia hiuksiin ihan oman maun mukaan juuri niin usein kuin haluaa. Silver Mist on vaaleita, vaalennettuja ja vaaleiksi raidoitettuja hiusvärejä kirkastava ja keltaisuutta taittava violetin värinen suihke. Ite suihkuttaa tuotetta sekä kuiviin että puolikuiviin hiuksiin. Kuiviin hiuksiin suihkutettaessa juuri ennen suoristusraudalla käsittelyä, mutta yleensä suihkutan tuotteen puolikuiviin hiuksiin. Eli suihke hiuksiin noin tunnin luonnollisen kuivumisen jälkeen. Sit harjaan hiukset, annan kuivua itsekseen ja vasta sit käsittelen suoristusraudalla tai en.

Toinen ehdoton suosikki on ollut Maria Nilan Colour Refresh Pearl hopeanaamio. Se on sinulle jolla on vaaleat, vaalennetut tai vaaleaksi raidoitetut hiukset, ja haluat KOSTEUTETUT, pehmeät ja latistumattoman lopputuloksen samalla kun keltaisuus on poissa. Ei jämähdä kiinni kuiviin latvoihin kuten jotkut toiset hopeashampoot, -hoitoaineet ja -naamiot saattavat jäädä. Eikä pigmentisoi liikaa. Taittaa hyvin keltaisuutta ja antaa kaikista vaaleimmille hiuksille jopa vähän violetin sävyn. Ei latista hiuksia päätä myöden vaikka pehmentää ja kosteuttaa. Ehkä yksi parhaista keltaisuutta taittavista hiusnaamioista, joita oon koskaan kokeillut. Naamiota pidetään 5-8 minuuttia ja huuhdellaan pois. Ite oon pitänyt tuon kahdeksan minuuttia, koska hiukset on ollu sen verran kuivat.

Satsaus hyvään hopeashampooseen, -hoitoaineeseen, -naamioon ja muihin hopeatuotteisiin kannattaa. On kuitenkin muistettava ettei pelkästään hopeatuotteita käyttämällä hiukset pysy kunnossa ja kylmän vaaleina. On muistettava syväpuhdistaa hiukset säännöllisesti. Itse pesen hiukset syväpuhdistavalla shampoolla kahden viikon välein. Hiukset tarvii myös kosteutusta ja pesen omat hiukset joka toisella kerralla hopeatuotteilla ja joka toisella kosteuttavilla tuotteilla. Tällä hetkellä en vois olla tyytyväisempi hiuksiini ja kuten kampaajanikin sanoi, kun käytät oikeita tuotteita niin hiusvärisi kylmenee enisestään. Nyt mulla onkin vielä entistä kylmemmän sävyiset hiukset kuin mitä kampaajalta lähtiessäni.

Teidän suosikit ja inhokit?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *