Meidän koti numeroina

 

20190103_102800.jpg

20190103_103021.jpg

20190103_102234.jpg

20190103_102833.jpg

20190103_102952.jpg

20190103_102934.jpg

20190103_103132.jpg

 

Kivaa tiistaita! Oon tänään (kuten viimeiset kolme viikkoa) koko päivän vältelly tenttiin lukemista ja tehnyt aivan kaikkea muuta. Havahduin myös että lokakuussa alkanut koti projekti ja remontti ovat valmiit ja etten ole kertonut uudesta ihanasta kodista teille mitään. Koti alkaa siis todellakin olemaan kaikin puolin valmis niin pikku remonttien kuin sisutuksen osalta. Ensi viikolla haetaan keittiöön teetetty avohylly ja asennetaan paikoilleen. Toivon myös että ennen joulua tilattu eteisen penkki saapuu tämän kuun aikana.

Moni on ihastellu meidän kotia niin kuvien, videoiden kuin täällä vierailujen muodossa. On oikeasti tuntunut kivalta kun joku on todennut meillä olevan ihana koti. Vaikken oo ajatellut muiden mielipiteillä olevan kuitenkaan yhtään mitään merkitystä suuntaan tai toiseen!

Tässä muutama fakta kodista numeroina ja kuvista näette ripauksen mun uutta ihastusta. koti ja sen valot:

– 5. kerroksisen talon 2. kerroksen 71 m² kolmio.

– 11 tässä asuttua viikkoa ja 4 + 1 toinen toistaan ihanampaa karvaista koira naapuria.

– valtava 22 m² olohuone ja 1 kompakti pieni lattialämmityksellinen kylpyhuone/ wc – johon ei mahdu täysimittainen pyykinpesukone, mutta jossa sulassa sovussa mahdutaan pyllyt vastakkain seisomaan.

– noin 20 meille uutta huonekalua tai sisustuselementtiä, joista osa täysin uusia, osa tuunattuja uusia ja osa äidiltä perittyjä.

– vanha tuttu viehättävä 3 istuttava sohva, jossa ei edelleenkään mahduta makaamaan muuta kuin päällekkäin. ♡

– 5 sälekaihtimellista ikkunaa, joista 1 on muuten ovi. 2 ikkunaa ja iso 6 m² lasitettu parveke etelään ja 2 ikkunaa itään itään.

– 8 + 1 taulua, joista viimeinen on kartta ja 7 on kehystettyjä julisteita. Kartta tosin odottaa että veisin sen kehystettäväksi.

– 1 parisänky, joka on yleensä aina petaamatta ja jossa taistellaan viikonloppu öisin kumpi voittaa tyyny- ja peittoherruuden. Ja arkena valitan kun mies ei oo viemässä peittoa. (Saatiin joululahjaksi muuten tuplapeitto ja mies vie senkin sujuvasti). Kaikella rakkaudella! ♡

– erillinen keittiö, josta löytyy kaiken sinne tavallisesti kuuluvan lisäksi 1 virheostos ruokapöytä, 52 muumimukia (jotka valtaavat koko lasivitriinin) ja ikkuna josta voin tiirailla naapurin Corgia!

– 2 olohuoneen nojatuolia, jotka ovat muuten oikeasti parveketuoleja, vaikkei sitä kukaan ole tähän mennessä vielä uskonut.

– 2 Lokkia, joista toinen eleli neljä vuotta sängyn alla Helsingissä, mutta joka on nyt löytänyt oman paikkansa.

– noin 10 m pitkä käytävä joka mahdollistaa entistäkin monipuolisemman kotitreeniohjelman ja sen että kaverien lapset pääsee juoksemaan kilpaa (sitten kun kasvavat).

– 2 sivuverhoa työhuoneessa ja 1 kappa keittiössä, muut huoneet odottavat vielä verhojaan.

– 4 mattoa, joista 2 tuli äidiltä, 1 Marokosta Berberi-mummulta ja 1 Tanskasta. Kun ei muka lähempää löytynyt!

– 11 huonekasvia, jotka ovat kaikki olivat kaikki HENGISSÄ vielä eilen. Tänään heitin taas 1 biojätteeseen.

– 10 m seinillä olevaa lattiasta kattoon kaappitilaa. On muuten maailman ihaninta saada laittaa kaikki vaatteet kategorioittain. Jopa mieheni 82 t-paitaa mahtuvat sulassa sovussa lojumaan hyllyillä ilman tunkkaista hajua.

– 1 seinään kiinnitetty ovellinen TV-taso, jonka sisälle ei mahdu vahvistimen lisäksi mitään muuta kuin johdot. Olisittepa nähneet edellisen asunnon olohuoneen johtoparatiisin.

– 1 ainoa miinus puoli on ettei meillä ole ovipuhelinta ja joutuu kello 19-7 välillä menemään alas asti avaamaan oven. 😀 PS. siskolle terkkuja!

ja lukematon määrä muita oleellista ja ei niin oleellisia huomioita kodistamme♡

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *