Neljän vaiheen kasvohoito

Hilmaiida

Oon tehny viimeisen reilun kolmen kuukauden aikana kymmenen päivän välein kasvojen perusteellisen puhdistuksen. Ihon epäpuhtauksien ja erityisesti mustapäiden poistosta on kehittynyt jonkinlainen muoti-ilmiö. Itsekin lähdin muoti-ilmiöön mukaan ja pois en oo lähdössä. Oon kokeillut useita tuote comboja mutta tää nelikko on todellinen tehokilleri. 

PUHDISTUS: Kaikista tärkein on puhdistaa kasvot huolellisesti niin että pyyhkeeseen ei jää pesun jälkeen tahran tahraa. Vasta tämän jälkeen alkaa itse perusteellinen mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien poisto.

 

 

IHOHUOKOSTEN AVAUS: Ihohuokosten avaamiseen käytän Tony Molyn Egg Pore Steam Balmia. Se on todella miedon tuoksuinen paksuhko voide, joka muuttuu ihoon hierottaessa valkoiseksi sametin pehmeäksi vaahtomaiseksi mönjäksi. Hiero tuotetta kauttaaltaan kasvojen iholle reilun viiden minuutin ajan ja anna sen jälkeen voiteen olla iholla vielä pari minuuttia ilman hierontaa. Tämän jälkeen pese tuote pois ja kuivaa kasvot pyyhkeellä painellen.

 

 

EPÄPUHTAUKSIEN POISTO: Mustapäät, muut ihon pinnalla olevat epäpuhtaudet ja pienet ihokarvat lähtee parhaiten Blackhead Killerin Peel Off Maskilla. Ihan ekalla kerralla kun käytin niin kyyneleet valu silmistä kun otin maskia pois, joten toi maski jämähtää oikeasti kasvoille ja vie kaiken mennessään. Anna maskin olla kasvoilla 30-40 minuuttia jotta se on varmasti rutikuiva. Maski tuntuu lämpöiseltä ja on mattainen kun se on rutikuiva. Jos maski on jostakin kohtaa kylmä tai viileä niin maski on vielä sisältä kostea. Maski vedetään pois vastakarvaan hitaasti alhaalta ylös vetäen. Huuhtele loput maskin jämät lämpimällä vedellä ja painele kasvot pyyhkeellä kuivaksi.

 

 

IRTOAMATTOMIEN JA NÄKYVIIN TULLEIDEN EPÄPUHTAUKSIEN POISTO: Loput näkyviin tulleet epäpuhtaudet poistan poistotyökaluja apuna käyttäen. Yleensä käytän tuota silmukkapäistä poistotyökalua, ja toisinaan myös mustapään poistopinsettejä (tällaisia). Poistotyökalu asetetaan mustapään ympärille, painetaan kevyesti alaspäin ja vedetään siihen suuntaan johon mustapää ulos tullessa suuntautuu. Tämän poistotyökalun käytön takia koko kasvojen puhdistus operaatio kannattaa tehdä aina illalla, koska naama saattaa olla hyvinkin punainen kuin paloauto viimeistään tämän jälkeen.

 

 

IHOHUOKOSTEN SULKEMINEN: Alussa ihohuokoset avattiin ja iholle tehtiin perusteellinen puhdistus. Mustapäitä ja muita epäpuhtauksia lähti hirvittävä määrä ja vain koloja jäi jäljelle, on muistettava myös sulkea avoinna olevat ihohuokoset ja mustapäistä tyhjentyneet kolot. Tähän ihohuokosten sulkemiseen oon käyttänyt Tony Molyn Egg Pore Tightening Cooling Pack tuotetta. Se on miedon hajuista hattaramaista pehmeää voidetta. Sen itsejäähdyttävän mekanisminsa ansiosta se poistaa loputkin talit ja ihohuokoset kiristyvät ja niistä tulee kimmoisammat. Levitä tuotetta koko kasvojen iholle ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Tuote pestään pois haalealla vedellä ja iho painellaan lopuksi kuivaksi pyyhkeellä.

Koko operaation jälkeen anna ihon ilmottua ja levätä 30 minuuttia ennen kosteuttavan yövoiteen levittämistä. Aamulla iho on pehmeä kuin vaivan pylly.

Toimii!

Kommentit

riika. (Ei varmistettu)

Moi,

mielenkiintoinen postaus! Osa on mullekin tuttuja tuotteita. Kiinnostaisi nähdä tuloksia sun ihosta!

Hilmaiida
Hilmaiida

Hei!

 

Pistetään korvan taakse tuo ihonkunto -asia, voisin marraskuulle koota postausta aiheesta. Toki en oo ottanut mitään ennen ja jälkeen kuvia, kosma oon äärettömän huono sellaisissa. Mutta omalla silmällä on huomannut miten paljon vähemmän mustapäitä on ollut nenässä. ^^

Oli käytettävät tuotteet sitten mitä tahansa niin vaiheet: 

1. perus puhdistus

2. Huokosten avaus

3. Epäpuhtauksien poisto

4. Huokosten sulku

5. Kosteutus 

tule toistua, että iho pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa. 

 

Hilmaiida
Hilmaiida

Mut mä teen sellasen postauksen jossa ennen ja jälkeen kuvat kerran tehdystä hoidosta :) Koska juuri kun eilen ton tein niin huomsin miten järjetön ero ihossa on. ^^

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.