Mitähän tästä vuodesta tulee?

Tässä on nyt tullut pidettyä vähän hiljaisuutta, kun olen sulatellut vuoden vaihtumista. Koronan takia tietenkin tuntuu, ettei vuosi koskaan vaihtunutkaan, mutta silti odotan, että vuosi 2021 toisi jotain uuttakin mukanaan. Tähän asti aika on kulunut töiden etsinnän parissa työhakemuksia täytellen, mutta huonolla lopputuloksella.

Koska työmaarintamalla ei ole kuulunut mitään uutta, päätin ilmoittautua muutamille kursseille. Useampikin AMK on tarjonnut nyt avoimen AMK:n joitain kursseja maksutta koronan takia joko kaikille tai sitten työttömille/lomaututeillu, ja AMKoodari-koulutus on maksuton kaikille paitsi tutkinto-opiskelijoille. AMKoodari-koulutuksesta olen napannut itselleni opiskeltavaksi Hakukonemarkkinoinnin perusteet -kurssin, josta uskon olevan hyötyä sekä somessa että työelämässäkin. Omaksi ”koulukseni” valitsin XAMKin, eli Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun.

XAMK tosiaan tarjoaa maksuttomia opintoja kaikille. AMKoodari on yksi näistä (sen kursseille on muuten ilmoittautuminen nyt auki) ja lisäksi heillä jonkin verran myös muita kursseja avoimena kaikille. Tämän lisäksi kaikille maksuttomia kursseja tarjoaa Savonia-ammattikorkeakoulu (lisää tietoa heidän maksuttomuudestaan täältä), josta kannattaa ottaa huomioon se, että he tarjoavat myös YAMK-tason kursseja.

Niin, ja tietysti alanvaihtoa miettiville muistutus, että englanninkielisten koulutusten haku on tällä hetkellä meneillään ja suomen- ja ruotsinkielisten koulutusten haku on aivan kulman takana.

Itse haaveilen tänä vuonna työpaikasta, asunnon myymisestä ja psykoterapiasta. Toivotaan, että näistä edes yksi toteutuisi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *