Ladataan...
home is here

Tämä viikonloppu oli jännittävä. Monen vuoden etsinnän jälkeen löysimme vihdoin mieluisan tontin. Tulevaisuudessa siintää siis uusi koti. Kaksi pientä lasta, opiskelu, yrittäjyys ja talon rakennus, melkein voisi hirvittää. Haaveissa kuitenkin on koti, jossa voimme viettää omalta tuntuvaa arkea ja elämää ihanalla asuinalueella palveluiden välittömässä läheisyydessä. 

Blogiin tulen listaamaan tulevia rakennusvaiheita (aloitetaan nyt kuitenkin tontilla sijaitsevan vanhan rakennuksen purkutöillä) ja inspiraatiota uuden talon ilmeestä ja sisustuksesta. Monta vuotta olemme onneksi jo mielessämme suunnitelleet meille sopivaa taloa, nyt vain täytyy purkaa suunnitelmat konkreettisiksi. 

Mukavaa sunnuntaita! 

** Lilli 

Ladataan...

Ladataan...
home is here

 

Ensimmäisessä postauksessa toivottelin hyvää alkavaa vuotta 2017 ja jo nyt pääsen palaamaan tänne kirjoittelemaan. Blogin toisen postauksen myötä toivotan siis hyvää kesää! 

Kevät toi tullessaan uuden ja ihmeellisen pienen henkilön perheeseemme ja kaikki energia ollaan keskitetty lapsiin ja perheen uuteen dynamiikkaan. Kotona ollaan oltu, valtavasti, mutta kodin funktio on ollut jotain muuta kuin sisustaminen; täällä ollaan eletty uudenlaista arkea. Nyt toivon onnistuvani näkemään kodin funktion myös esteettisenä elinympäristönä, kaiken arjen pyörityksen lomassa. 

Kuvina hieman ylivalottuneita kesäpäivän otoksia, haaveissa olisikin uusi kamera. 

** Lilli 

 

Ladataan...

Ladataan...
home is here

 

Tervetuloa meille. 

Olen pureskellut ideaa blogin perustamisesta nyt monen monta vuotta ja olkoon 2017 uskaltamisen vuosi! Täällä ollaan! 

Blogissa jaan kuvia ja ideoita sisustuksesta. Haaveissa on uusi koti, etsinnät ovat olleet käynnissä jo useamman vuoden. Blogin nimi home is here kuvaa ajatusta juurikin tästä kodin etsinnästä, oman paikkansa löytämisestä. Tällä hetkellä kotia luodaan tänne, toivottavasti hetken päästä jonnekin muualle. Tietysti koti on siellä missä perhekin, menossa siis mukana myös puoliso ja yhden pienen lisäksi vielä kohta toinenkin. 

Toivottavasti tästä tulee hyvä, blogista ja vuodesta 2017 ylipäätään, sinulle ja minulle! 

Nähdään. 

** Lilli