Love me do: hääunelmaa?

IHANAA HÄÄMESSUT!

 

Olimme tunteneet Stönön kanssa noin kuukauden ajan, kun aloimme suunnittella häitämme. Pohdimme häidemme tyyliä, paikkaa, kutsuvieraiden määrää – Stönö teki meille jopa Exceliin istumajärjestyksen.. ja menemme siis naimisiin elokuussa 2017. Tietyistä syistä joudumme hidastamaan muuten niin nopeaa pariutumistahtiamme. Ehkä myös ihan hyvä, ainakin ehdimme suunnittelemaan häämme kunnolla. Itse olen hyvin innoissani häidemme suunnittelusta, ja iloinen siitä, että olemme asioista aika samalla aaltopituudella. Olemme kummatkin hyvin huonoja antamaan periksi, minä kuitenkin selkeästi huonompi. Koska häihimme on vielä aikaa, eikä niissä nyt ole niin paljon suunniteltavaa, olemme yrittäneet hidastaa vähän tahtia. Mutta nyt se varmaan alkoi – meidän hääsuunnittelu! Ihanaa!!

Menimme siis lauantai-iltana käymään Love me do –häämessuilla. Olen ollut kipeä ja lauantaina olin vähän paremmassa kunnossa ja piristyksen tarpeessa, ajattelin käydä pikaisesti ilmaisilla häämessuilla. Stönökin lähti mukaan ja ilo oli ylimmillään. Janosin ideoita kutsukortteihin, häämekkoon, pöytäkoristeluun sekä eniten yllätyksiä, ideoita omaperäisistä häistä – messujen kun piti olla erilaiset häämessut. Pettymys oli valtava. Olen siis hyvin tunteellinen, kun olen kipeä ja meinasin pillahtaa itkuun. Olin raahautunut todella tylsille messuille. Kukaan ei markkinoinut meille mitään omalla ständillään, paitsi yhdessä ständissä – kuolleenmerenkäsivoiteita, joita sorruttiinkin ostamaan. Koin itseni rumaksi ja epäsopivaksi, nättien ständinaisten edessä. Stönö kaahasi eteenpäin vauhdilla ja minä perässä yrittäen katsoa städien pitäjien silmiin kysyvästi – myy minulle ideasi. Ensimmäisen kierroksen saldo oli 0 ideaa. Olin niin pettynyt, että pakotin Stönön kiertämään pienen Kaapelitehtaan uudelleen. Pysähdyin joka ständille ja osallistuin jokaiseen arvontaan (kyllä myös sellaisella ständillä, missä oli aikuisten leluja esillä – en ihan ymmärtänyt heidän olemassa oloa siellä), mutta ideoita häihimme en saanut. Kotiin palattuani kulutin loppuillan latistuneen hääinnostuksen nostattamiseen karibialaisen drinkin avulla sekä katselemalla netistä unelmieni häämekkoa. Toimi – ehkä tästä tulee vielä hyvä projekti!

 

-Hönö

 

20160123_182628.jpg

———

 

IHANAA, HÄÄMESSUT!
(Otsikko sisältää sarkasmia.)

 

Häämessut on tilaisuus, joka ei oikein ole minua varten. Vaikka Love me do –messuja markkinoitiin ”erilaisina” häämessuina. En oikein tuntenut olevani kotonani siellä. Hönö kuitenkin halusi mennä sinne ja hänen takiaan päätin uhrautua. Sitä paitsi ovathan häämme tulossa 2017, joten on hyvä alkaa jo suunnitella ja ideoida niitä. Tykkään yleensä käydä messuilla, mutta ahdistun, jos messuesittelijät tekevät työtään eli alkavat jutella minulle ja kaupata tuotteitaan. Yritin nytkin kävellä läpi käytävien ottamatta katsekontaktia kehenkään, jottei minulle alettaisi puhua. Kun sitten epäonnistuin missiossani, jälki oli seuraavanlaista. Hymyilevä nainen kysyy reippaasti: ”Tarvitsetteko hääkuvajaa?” Vastaan nopeasti ”Ei kiitos!” ja jatkan vauhdilla eteenpäin. Hönö tulee perästäni ja kysyy: ”Kulta, onko meillä hääkuvaajaa?” No oikeastaan ei.

 

-Stönö

20160123_200820.jpg
Onneksi illalla sain palkkioksi Karibialaisia drinksuja.

kauneus testit rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *