Ensimmäinen postaus

No, parempaa otsikkoa ei nähtävästi näytä löytyvän…

Mutta, tässä tämä olisi, minun uusi blogi. Ensimmäisen postauksen päätin tässä käyttää lähinnä puhelemiseen ihan vaan blogin perusideasta. Siis minusta itsestä ja uudesta blogistani.

Kaikki hyvinvointiin ja kauneuteen sekä positiivisuuteen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni. Kaikki tälläiset postaukset olenkin ’erikseen erottanut’ blogistani ja ne löytää tunnisteella #positivevibes . Postaukset ilman tuota hashtagia ovatkin siis kaikenlaisia pohdintojani ja ehkä mahdollisia kertomuksiani.

Kuka olen?

Aloitetaan yksinkertaisimmasta. Olen opiskelija. Valinta aloittaa ns. anonyymina bloggaajana on tietoinen ja minulla paras. Pienenä tykkäsin kirjoittaa päiväkirjaa, mutta nyt kaiken sähköistyttyä ehkä päiväkirjakin on aika tuupata sähköiseen muotoon. Tänne aivojennollauksena olen päättänyt jakaa arkipäiväisiä ja ei-niin-arkipäiväisiä pohdintojani ja muuta. Pieneen päähäni mahtuu hurjasti asioita joista aion enemmän tai vähemmän tänne kirjoittaa. Tämän takia oma henkilöllisyys tulee pysymään nimimerkin takana.

Hopeapäiväkirjat?

Yhdistelmä sanoista hopeakorvikset (jotka minulla just nyt on) + Vampyyripäiväkirjat / Carrien päiväkirjat / Prinsessapäiväkirjat, kyllä näitä löytyy… Mutta siis että niin syvällinen merkitys nimelläkin on. : D

Mitä blogi antaa mahdollisille kävijöille?

En usko blogiani varsinaisesti inspiroivaksi, mutta ehkä enemmän positiivissävytteiseksi vertaistueksi. Pyrin kirjoittamaan jokaisen postaukseni siis iloiseen ja positiiviseen, mutta rehelliseen sävyyn aiheesta riippumatta. Uskon kuitenkin kirjoittavani aiheista, jotka koskettavat myös muiden kuin minun elämää ja elämäntilannetta, joten ehkä kävijä pystyykin samaistumaan. Asioiden kanssa ei olle yksin. <3

Postauksen artikkelikuva on kuvituskuva, CC0

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *