Aikuisena saa herkutella milloin vaan.

Illalla iski tarve herkutella, joten pyöräytin pannarin.

img_9636.jpg

Tapani mukaan muuntelin perusohjetta korvaamalla osan jauhoista isoilla kaurahiutaleilla, koska olen purutuntumaihminen. Jätin myös ehkä puolet ohjeen sokerimäärästä pois ja rasvassakin sniiduilin. Ja silti oli niin hyvää, että tuli vähän syyllinen olo!
Pannarin kaverina Bonnen sokeroimatonta omenasosetta ja vaniljatöhnää:

1/3 vaahdotettua kermaa
2/3 ehrmannin rahkajogurttia
muutama hyppynen ruokosokeria
usea hyppynen urtekramin vaniljajauhetta

Ja ymmärsin myös, että on kivempi tehdä kerralla överi kerrospannukakku, kuin hipsiä tekemään toinen annos !

Tää taitaa nyt olla sellaista pientä luksusta arkeen? 

Koti Ruoka ja juoma