näprättyä

Nyytin serkku syntyy alle kuukauden sisällä. Vein isoveikalleen pari vuotta sitten valkoisen, isoäidin neliöistä virkkaillun peiton. Koska äidillään ei ollut värien suhteen toiveita tai rajoituksia, yhdistelin niitä, jotka sillä hetkellä miellyttivät silmää. 

img_9588y.jpg

 

Nyt on langat (vihdoin) päätelty ja peiton toimivuus testattu, enää höyrytys ja paketointi uupuu. Nyytille on myös tulossa tilkkupeitto tumman keltaisesta ja harmaasta. Tekis kyllä mieli kokeilla noiden perusruutujen sijaan jotain monimutkaisempaa…

Rohkaistuin kokeilemaan myös ihan oikean käyttövaatteen tekemistä itse. Olen aikaisemmin kokeillut ihanan Pilvenreunalla -villatakin neulomista, mutta jotenkin jännästi sain pienimmästä koosta aikaan tekeleen, joka kohtuullisen pienellä vaivalla menisi allekirjoittaneen päälle.. Niin, ehkä niitä mallitilkkuja voisi joskus kokeilla. Ja käyttää niitä lankoja, joita ohje suosii. Bongasin kirjastosta Erika Knightin Neuleita kullannupulle- kirjan ja sieltä hauskan, yhtenä kappaleena neulotun kieltaisupaidan. 

img_9597y.jpg

Ja siitä tuli ihan vaatteen näköinen! Lankana Novitan harmaata bambua, minkä johdosta paita on ihanan kevyt ja niin pehmeä. Nyt, kun perusmalli on hallussa, mieli tekee tehdä tsiljardi samanlaista lisää, eri väreissä ja erilaisin neulepinnoin. Jee ! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *