Suuret jumppa idolini

Olen montaa kertaa ollessani salilla tai spinningissä miettinyt, että mahtaa olla hyvä kuntoisia nämä meidän ryhmäohjaajat.  Tunti toisensa jälkeen jaksavat vaan hymyillä ja tsempata meitä hieman pakonomaisia jumppaajia polkemaan vielä ne viimeiset minuutit ja punnertamaan tuskaiset liikkeet.

Olen totaalisesti hurahtanut spinningiin ja varsinkin näin perjantai aamutunnit ovat lempparini. Viikonloppu lähtee kivasti käyntiin, eikä tule niin suuri morkkis jos sattuu lauantaina vaikka vähän lipsumaan terveellisistä elämäntavoista. Näin perjantaisin ihmisiä on paljon vähemmänkin kuin arki-iltoina.  

Viime perjantaina spinning tunnin fiilikset eivät olleet niin hohdokkaat, koska harmiksemme musiikkilaite lopetti toimintansa kesken tunnin ja kuuntelimme sitte lopputunnin ähkimistä ja puhkimista. En ole aikaisemmin tullut niin ajatelleeksi kuinka erilaista  tunti voi olla ilman musiikkia. Jotenkin se musiikki vaan antaa niin paljon energiaa.  Mutta niin ohjaajamme kyllä jaksoi kannustaa viimeiseen asti ja loppujen lopuksi oli todella hikinen ja hauska tunti.

Niin vasta näin jälkeenpäin tajuan miten suuri osuus tällä hymyilevällä ohjaajalla on. Todella jaksaa paljon paremmin ja saa tunnista kaiken irti ammattilaisen avulla. Kiitos vaan teille ihanille jumppaohjaajille, jotka päivästä toiseen inspiroitte meitä tulemaan tunneille, kannustamaan hyviin suorituksiin ja lähtemään tunnilta vielä iloisena pois. 

Kuva otettu internetin huikeasta spinning valikoimasta. 

spinning_room.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *