5 X ILAHDUTTAVAA JUTTUA

Hymyillen.

Heippa!

Tällä viikolla minua on ilahduttanut: 

1. YKSI IHANA PIKKUSISKO

Mulla on erityisen ihania pikkusiskoja ja nyt kun asustelen lapsuudenkodissa arkipäivinä, nuorin siskoista on majoittanut minut oman huoneensa lattialle. On maailman parasta mennä nukkumaan ja kuunnella siskon höpöttelyjä ja juttuja. Vaikka olisi vähän tahmea fiilis, fiilis paranee heti kun viettää hetken tuon typykän seurassa. 

2. MAAILMAN HÖLMÖIN KOIRA

Meidän perheeseen muutti reilu pari vuotta sitten pieni koiranpentu jonka nimeksi annettiin Noomi. Nomppu on ehkä maailman hellyttävin ja ihmisrakkain otus! Siitä on tullut kaikille tosi tärkeä ja rakas, erottamaton osa perhettä. Noomi tykkää kaikista ja kaikki tykkää Noomista. Se tassuttelee viereen istumaan ja laittaa silmät kiinni kun sitä rapsuttaa leuan alta. Se saattaa käyttää puoli tuntia siihen, että yrittää saada kärpäsen kiinni ja syö sen. En ikinä ole ollut kovinkaan eläinrakas, mutta Noomi on muuttanut käsitystä siitä, miten tärkeä jokin lemmikki voi olla. 

3. RAKENNEULTRA

Tänään minulla oli rakenneultra. Ultran jälkeen piti vähän nieleskellä kyyneleitä, onnesta siis. Vauvalla on kaikki hyvin ja näyttää siltä, että saadaan syksyllä sitten pieni prinsessa meidän elämää ilahduttamaan. <3 Mies ei päässyt töiden vuoksi ultraan mukaan mutta oon varma, että se on myös pyyhkinyt kyyneleitä kun kerroin että kaikki on paremmin kuin hyvin. Mä kyllä epäilen, että meidän typystä tulee erittäin lellitty tapaus eikä mies varsinkaan sano sille ikinä ei. ;) Vauva on meidän kummankin vanhempien ja perheen ensimmäinen lapsenlapsi ja luultavasti tyyppi laittaa kaksi perhettä ihan sekaisin syntymänsä jälkeen. On ihanaa kun kaikki ovat niin innoissaan vauvasta ja vauvan syntymää odottaa muutkin kuin me kaksi! 

4. VAUVAN POTKUT

Oon tuntenut pienet potkut jo monta viikkoa. Siellä se pikkutyyppi, Mömppis, ilmoittelee olemassaolostaan. Mömppis-nimi tulee siitä, että mies sanoi mulle kun tulin viikonlopuksi kotiin, että mun Mömppis on kasvanut. Tarkoitti siis mun mahaa, jota oon ite sanonut Pömppikseksi. 

5. HARKKAPAIKKA

On aika mahtavaa työskennellä asioiden parissa, jotka oikeasti kiinnostaa. Oon oppinut näiden parin viikon aikana ihan hirveästi uutta! 

Kommentoi