6 X KIVOJA JUTTUJA

Hymyillen.

Moi!

​Kuva Unsplash

Muutama kiva juttu viikon varrelta: 

 

1. RAAHEN JOULUKALENTERI

Kotikaupungissa joulukalenterina toimii erilaisten talojen jouluikkunat. Ajateltiin kaverin kanssa lähteä lenkille kiertämään jouluikkunat. 

Raahessa on ihmisellä hyvä elää vaikka se vissiin on äänestetty Suomen paskimmaksi kaupungiksi. En tajuu miksi: täällä on meri, kaunis vanhakaupunki ja kiva kahvila. 

 

2. AAMULYPSY 

Mun päivieni ilo. Aamuvuoroista tulee siedettävämpiä kun kuuntelee pari tuntia ennen myymälän aukaisemista aamulypsyä. Sopivan hölmöjä juttuja. 

 

3. LUKEMINEN

Nyt kun joululoma alkaa, mulla on aikaa lukea kirjoja (siis oikeita kirjoja, jotka ei koske graduaihetta). Mulla on kirjahylly täynnä selfhelppiä ja aion kasvaa henkisesti ainakin kilometrin. 

 

4. VALOT VALTAMEREN YLLÄ- LEFFA

Katsottiin miehen kanssa pitkästä aikaa leffaa ja tämä leffa oli niin hyvä! Leffa kertoo pariskunnasta, jotka asuvat majakkasaaressa ja raskaudet päättyy keskenmenoon. Sitten majakkasaarelle ajautuu vene, jossa on itkevä lapsi ja pariskunta ottaa lapsen kasvatettavaksi. Tää leffa herätti ainakin itsessä hirveesti tunteita ja ajatuksia: kuka on lapsen oikea äiti; se johon lapsella on biologinen side, vai se, joka kasvattaa lapsen? 

 

5. YIN-JOOGA

Oon aikonut jatkaa joogaamista noin puoli vuotta, mutta en oo saanut aikaiseksi. Hankin nettijoogajäsenyyden ja nyt iltarutiineihin kuuluu yinjooga. Rauhoittavaa ja ihanaa! Eikä tuu hiki ;) 

 

6. YLLÄTYSILLALLINEN

Lupasin yks vapaapäivä tehdä miehelle ruokaa. En todellakaan ole mikään kokki ja yleensä mies taitaa tehdä enemmän kotona ruokaa kuin mä. Tein ruoaksi fetajauhelihakebakoita, tikkuperunoita, tsatsikia, salaattia ja halloumia, ja jälkkäriksi valkosuklaavaahtoa ja mansikoita. Miehen ilme oli aika huvittava; yllättynyt ja se sanoi et "jos ihan rehellisiä ollaan, en ois uskonut susta tämmöstä. Tää on ihan täydellistä" :DDDD Usein heitetään vitsiä siitä, etten todellakaan ole mikään kummoinen kodinhengetär. Mutta kyllä mä osaan tehdä ruokaa ja leipoa, jos vaan viitin ja haluan. Usein en vaan viiti enkä halua. ;) 

Kommentoi