Arki alkaa helpottaa

Heippa!

flowers-2606609_1280.jpg

Toden totta, arki vauvan kanssa alkaa helpottaa. Yöt on edelleen rikkonaisia, mutta enää meillä ei huudeta kuin silloin kun ollaan väsyneitä. Ja voi kuinka paljon vauva hymyilee! Aina kun vauvalle juttelee, vastaa se hymyllä. Silloin sisälläni läikähtää jokin ja onnellisuus valtaa koko kehon. On paljon helpompaa kun vauva kommunikoi hymyillä ja jokeltelemalla, ei enää vain itkemällä. 

Yöllä saatetaan edelleen heräillä tunnin välein mutta kun aamuisin vastassa on hymyilevä lapsi, yötkin on kevyempi kantaa. Monesti aamulla saan myös omaa aikaa kun vauva vielä nukkuu. Keitän kahvia, selaan somea ja saatan katsoa jotain sarjaa. 

Miehen sisko tuli meille kolmeksi kuukaudeksi. Ollaan siis voitu miehen kanssa lähteä kahdestaan kauppaan tai kahville kun vauva on tätinsä turvallisessa hoidossa. Tuntuu hyvältä että vihdoin on aikaa myös toiselle. Että voi illalla lämmittää saunan ja mennä sinne yhdessä. 

Pikkuhiljaa yritän jatkaa myös opiskelua. Muutaman viikon yöt ovat olleet niin huonoja etten ole jaksanut. Viime yönä vauva nukkui toisessa huoneessa ja nukkui yön huomattavasti paremmin. Toivottavasti ei ollut sattumaa! Minä vaan en oikein osannut nukkua, kuuntelen ulkona tarjoavaa tuulta ja sitä milloin vauva herää. Kun on koko ajan hälytysvalmiudessa on vaikeaa rentoutua. 

Me etsitään myös omaa asuntoa. Omakotitaloa tai rivitaloa. Tarvitaan isompi koti, ainakin kaksi makkaria. 

Ystävänpäivänä mies toi kukkia ja suklaata, lähdettiin treffeille mutta ajettiin kolari. Onneksi ei käynyt mitään pahempaa, auto vaan sai vähän osumaa. Treffit siirtyi sitten seuraavalle päivälle, mutta päästiin kuitenkin treffeille! 🙂 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *