jatka lausetta

Hymyillen.

En ymmärrä... miksi maailmasta puuttuu niin paljon rakkautta ja miksi erimielisyyksien sijaan kaikki ei vain vois puhaltaa yhteen hiileen ja olla ihmisiä toisille. Ehkä tämä syvällinen pohdinta johtuu siitä, että tein tänään politiikan teorian tentin ja tenttikirjoissa pohdittiin paljon sitä, millainen ihmisluonto on; hyvä vai paha. Ihminen kykenee hyvään, mutta tuntuu siltä että liian usein oma itsekkyys estää tämän hyvyyden. En ymmärrä, miksi kaikki ihmiset, joilla on rahaa kuin roskaa, eivät anna rahaa niille jotka sitä eniten tarvitsevat. KUKAAN ei oikeasti tee YHTÄÄN mitään kymmenellä merkkilaukulla, omalla lentokoneella tai viidellä autolla.... Jos olisin rikkaampi, haluaisin ehdottomasti auttaa taloudellisesti niitä, joilla ei asiat ole niin hyvin. Tuntuisi hirvittävän itsekkäältä käyttää suuri omaisuus itseen samaan aikaan kun jossain ihmisiä kuolee siksi, ettei ole rahaa ostaa hyttysverkkoa.

Seuraavaksi ajattelin.... juoda lasin punaviiniä, lukea kirjoja ja laittaa yinjoogatunnin pyörimään. Kouluhommat ja työt ovat pitäneet kiireellisenä ja tänään on ensimmäinen ilta pitkään pitkään aikaan etten mieti koko ajan tekemättömiä töitä. Yritän pitää ainakin kerran viikossa vapaa-illan, jolloin en tee mitään muuta kuin lellin itseäni ;) 

Viime aikoina.... olen kuunnellut myrskyä ja pyöräillyt aamulla lumisateessa töihin. Olen juonut ihan liikaa kahvia, yrittänyt liikkua enemmän ja miettinyt tulevia häitä. Ja fiilistellyt Antti Tuiskua, tietty.

 

En osaa päättää... häiden teemaväriä. :D Tai oikeastaan mitään mikä liittyy häihin. Onneksi mulla on maailman paras kaaso joka heittelee ideoita ja maailman paras mies joka antaa häiden suhteen vapaat kädet ;)

 

Muistan ikuisesti... marraskuun 28.11. jolloin elämäni ensimmäinen poikaystävä polvistui eteeni ja kysyi tulenko hänen vaimokseen. Se hetki oli niin kaunis, hän sanoi kauniita asioita ja silloin tunsin olevani valmis kaikkeen siihen, mitä meitä saattaa tulevaisuudessa kohdata. Se, että hän halusi minusta vaimon, ei enää pelottanut eikä hirvittänyt. Kaikki on järjestynyt oikeaan aikaan, juuri omalla painollaan. Kiitollinen siitä :)

 

Päivän paras juttu.... se, kun palautin tenttipaperit, pääsin kotiin ja laitoin Downton Abbeyn pyörimään. Se on varmasti maailman paras sarja!!! Eilen illalla ulisin silmät päästäni, koska yks lempparihahmoista kuoli. On tuo sarja vaan niin loistava, että parun varmaan viikon sitten kun saan kaikki jaksot katsottua. Nyt on menossa kausi 3.

 

Noloa myöntää, mutta... mulla on ihan pohjaton herkkumaha. Siis pohjaton. Ja olen oikeasti yksi universumin laiskimmista ja mukavuudenhaluisimmista ihmisistä.

 

Viikko sitten.... käytiin katsomassa tulevaa hääpaikkaa ja se oli kyllä niin täydellinen! Ihana miljöö ja tehdään parhaamme, että saadaan mahtavat juhlat. Istuttiin Valkeassa kahvilla, käytiin kotona moikkaamassa perhettä. Viikonloput, jolloin saadaan viettää aikaa kahdestaan, on kyllä niitä, joita odottaa eniten. Joka viikonloppu ei ole mahdollista nähdä, mutta yhdessä vietetyt viikonloput antaa voimia sitten jaksaa sitä tavallista arkea, kun toinen on niin kaukana.

 

Kaikista pahinta on.... ​tupakanhaju ja töykeät ihmiset. Rasismi, mustavalkoisuus, rajoittuneisuus. Pahinta on myös pelko, joka pahimmillaan estää elämisen ja pessimistinen asenne.

 

Salainen taitoni on... ​se, että pystyn röyhtäisemään aina kun haluan ja vaikka tunnin putkeen.

 

Jos saisin yhden toiveen, se olisi.... ​että kaikkien ihmisten elämässä olis riittävästi rakkautta, onnea, iloa ja turvaa.

 

Minulla on pakkomielle.... lukea vauvapalstaa. Ja googlettaa erilaisia oireita. Oon diagnisoinut itselle niin aivokasvaimen, vatsahaavan kuin alkavan dementian.  

 

Söin tänään.... dumblekarkkeja aamupalaksi, lounaaksi hätäisesti edellisiltana tehtyä wokkia. Illalla söin suklaata ja sain ällön olon. ​

 

Ärsyttävintä on...  epätasa-arvo ja epäoikeudenmukaisuus. En voi sietää sitä, että miehillä ja naisilla olisi jotenkin erilaiset oikeudet tai että joltain ne oikeudet puuttuvat kokonaan. Ärsyttävää on myös pinnallisuus, ulkokultaisuus, itsekkyys, sääsket, päivittäinen päänsärky ja takaraivossa jyskyttävä stressi.

 

Tekisi mieli... ​matkustaa kauas pois, sinne missä on lämmin. Lukea päivät pitkät kirjoja, kirjoittaa, MENNÄ ONGELLE! Käyn huomenna hankkimassa ongen ja matolapion ja maanantaiksi on sovittu kaverin kanssa kalareissu. En tiedä mitään niin rentouttavaa kuin onkiminen. :D

 

Minusta on söpöä... ​kun tulevalla puolisolla on jo nyt kamala vauvakuume ja se pommittaa mua päivittäin vauvavideoilla. Söpöä on myös se, että sama tyyppi soittaa mulle aina joka aamu silloin kun se lähtee töihin ja sanoo että " nuku vielä vähän aikaa, rakastan sua". Aaws. ;)

 

Hävetti... hmm, en muista mistä asiasta häpesin viimeksi. Häpeän tunne on onneksi ohimenevää...

 

Olenko ainoa, jonka mielestä... ​jalkapallo on yksi maailmankaikkeuden tylsimmistä lajeista. En vaan ymmärrä sitä. Tänään alkaa jalkapalloleskeys kun EM-kisat pärähtää käyntiin. En tiedä miten sitten lohduttaa tuota toista puoliskoa jos Albania ei kisoissa pärjää :DDDD vaikeaa olla myötätuntoinen kun oikeasti vaan naurattaa miten vakavasti jotkut suhtautuu jalkapalloon. En tajua miks ihmiset ITKEE kun lempparijoukkue häviää? Oon sen verran kunnostautunut jalkapallon saralla, että katsoin Mestareidenliigan rankkarit.

 

 

Kommentoi