Uusi yritys

Tää on niin perus mua – ylianaalisointianalysointi, päänsä puhki miettiminen ja turha kuumottelu.

No nyt on käyttäjänimi vaihdettu ja sama uusvanha blogi pystyssä, mikään ei voi pysäyttää mua! Olo on kuin uudestisyntyneellä. Tai ehkä enemmän avannossa dippailleella heti saunan jälkeen: kauhusta kangistumisen jälkeinen puhdas euforia. Vähän niiku että perkele, mähän tein sen!

Tosiaan, tän nettipäiväkirjan aiheena piti olla nämä XY-sukupuolikromosomiparin omaavat ihmisyksilöt mun elämässä (ja nykyisin 99% sen ulkopuolella). Tulen kirjoittamaan niin vasta puhjenneista puumavieteistäni kuin myös melkein kymmenen vuotta vanhemmista partanaamoista jotka ovat tuolla yössä elämääni putkahtaneet. Reilu vuosi tässä sinkkuna viettäneenä näin ”aikuis”iällä on kaikenlaista hassuttajaa sattunut tielle. Nimenomaan tielle – pari hassua ovat saaneet mut herpaantumaan tavoitteistani niin pahasti että vieläkin vähän kaduttaa. No, ei kai sitä elämässä oppisi ilman niitä virheitäkään. 

Saattavat nämä postaukset tosiaan lipsahtaa välillä ohi aiheenkin. Tavoitteena on kumminkin olla kirjautumatta sisään Lilyyn puolikkaan punkkupullon jälkeen – jääköön ne mogat tuonne yöelämän ja puhelimenkäytön puolelle… 

Nyt voisin näin ensimmäisen periodin alkamisen kunniaksi vilkaista huomisen luennon aiheita. Palaillaan paremmalla ajalla.

Soronoo!

 

-meizi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *