Uusi osoite.
Kakku on syöty ja uudet reseptit jo muhivat mielessäni.
Kovasti yritin tänne jäädä,
mutta vanha ja tuttu blogialusta kuumotti.
Tervetuloa siis jatkossa lukemaan blogiani täältä: Urbaani lusikka.
Kakku on syöty ja uudet reseptit jo muhivat mielessäni.
Kovasti yritin tänne jäädä,
mutta vanha ja tuttu blogialusta kuumotti.
Tervetuloa siis jatkossa lukemaan blogiani täältä: Urbaani lusikka.
Ensikerralla kun on aika saada rakkaat ystävät koolle, niin houkuttele heidät paikalle tällä täyteläisellä raakasuklaakakulla, joka myös tarpeen vaatiessa muuntautuu ihaniksi raakasuklaapatukoiksi tai raakasuklaaneliöiksi.
Raaka avokadosuklaakakku
Pohja:
2dl gluteenitonta mysliä (alora)
2dl mantelijauhoa
1dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1dl kuivattuja mulberinmarjoja
1dl luomu kaakaonibsejä
1dl kookoshiutaleita
1dl rakkauspakkaus (puhdistamo)
2rkl seesaminsiemeniä
2rkl luomu hunajaa
2rkl luomu pähkinäöljyä
1tl luomu vaniljajauhetta
suolaa
vettä
Laita kuivat aineet blenderiin ja sekoita. Lisää joukkoon sen jälkeen hunaja ja hiukan (2rkl) vettä. Sekoita lisää. Seoksen tulee olla valmiina muovailtavaa (piparkakkutaikinamaista) Painele valmis taikina voipaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan. Laita pakkaseen jähmettymään täytteen teon ajaksi.
Avokadosuklaatäyte:
2 kypsää avokadoa
2rkl kotimaista luomuhunajaa
2tl luomu lakritsijauhetta
hyppysellinen suolaa
4rkl raakakaakaojauhetta
4rkl rakkauspakkausta(puhdistamo)
1tl luomu vaniljajauhetta
1dl sulatettua kaakaovoita
Laita kaakaovoi vesihauteeseen sulamaan. Kuori avokadot ja poista siemen. Laita avokadot ja muut aineet blenderiin ja lisää sulanut kaakaovoi joukkoon. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi suklaa massaksi. Ota pohja pakkasesta ja irroita irtopojavuoan reunat. Sivele suklaaseos kakun päälle ja koristele kakku mulberinmarjoilla, kaakonibseillä tai siitepölyllä.
The End.