Kadonneet seksihalut ja tapaaminen ihastuksen kanssa

Ihmeellistä miten parikymppisenä oli ehtymättömät seksihalut ja jos ei ollut kaveria, jonka kanssa seksiä harrastaa niin tyydytys piti toteuttaa oman käden kautta. Sitten niinä aikoina kun oli vakutuinen kumppani sen maksimissaan puolentoista vuoden ajan niin aina oltiin naimassa tilaisuuden tullen. Yhden poikakaverini kanssa toteutettiin hommaa milloin missäkin, vessassa, autossa, metsässä. Kerran öljyttiin toisemme rypsiöljyllä niin, että peitot, tyynyt ja petivaatteet oli pilalla.

Mutta toista se on nykyään. En ajattele seksiä juurikaan, muuten kuin, että pidän huolen, että harrastetaan sitä miehen kanssa säännöllisesti. Mieheni on kimpussani kyllä vähän väliä ja varmaan mieluusti harrastaisi sitä joka päivä. En koskaan tyrmää häntä, vaan näytän silloin tällöin kiireiseltä, jotta tilanne menee ohi. Kuitenkin silloin kun meillä on seksiä niin nautin siitä kyllä. Esileikit tosin kyllästyttää, mutta varsinainen akti on todella mielyttävä. Lähes joka kerta saan orgasmin ja siitä voi mieheni lisäksi kiittää lelukaupan luottotuotettani.

Olenko sitten niin tyydytetty, etten ajattele seksiä vai onko se vaan tämä ikä vai mikä. En ole harrastanut itsetyydytystäkään sinä aikana (no ehkä suhteen alussa) kun olemme mieheni kanssa olleet yhdessä. Ehkäpä seksihalut joskus palaa.

Tavattiin tänään ihastuksen kanssa. Tapaamisessa ei ollut mitään erikoista muuta kuin töihin liittyvää. Ihastukselta sain hyviä vinkkejä projektiini. Kiitos hänelle siitä. Oli mukava nähdä häntä ja tapaamisen jälkeen vaihdettiin pitkä katse. Jotain maagista siinä taas oli.

Kotimatkan taas haaveilin ihastuksesta. Näissä haaveissakaan en kuitenkaan ole mennyt edes siihen, että suutelisimme tai saatika siitä eteenpäin. Ei vaan seksi ole sellaista että haaveilisin siitä. Olen lukenut joitakin Cougar Woman blogin kirjoituksia, jossa hyvin kiimainen nainen kertoo seksiseikkailuistaan toisten miesten kanssa ja itse ihmettelen, että what a fuck? En yhtään pysty samaistumaan hänen haluihinsa, vaikka palan niistä voisin kyllä ottaa.

suhteet rakkaus mieli syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *