Kehuja kauniilta naiselta

Juhlittiin viikonloppuna mun miestäni. Paikalle oli kutsuttu ystäviä ja sukulaisia, joista yksi oli mun mieheni missi sisko. Hän siis oikeasti on yksi Suomen misseistä. Kaunein nainen jonka eläissäni olen tavannut. Sen lisäksi että hän on äärimmäisen kaunis ja hän myös aivan älyttömän mukava ja herttainen ihminen. Ei ihme että hänellä on paljon ystäviä ja hän on hyvin pidetty. Mieheni on myös ihan malli ainesta. Komea kuin mikäkin, mutta silti maailman herttaisin mies. Olen kyllä päässyt aivan ihanan porukan joukkoon, kun löysin mieheni.

Nuorempana kuuli silloin tällöin kehuja omasta ulkonäöstä. Nykyään niitä ei juurikaan kuule. Mieheni toki aina välillä kehuu ja toisaalta ei hänen tarvitse edes kehua, kun hän teoillaan näyttää, että kuinka haluttava olen hänen silmissään.

Vaikka olenkin sinut itseni kanssa on silti itsetuntoa kohottavaa aina välillä kuulla kehuja.

Mieheni sisko kehui minut kyllä viikonloppuna maasta taivaisiin. Hän sanoi kuinka upea olen ja että sovin hänen veljelleen täydellisesti ja osaan pukeutua hyvin.

Edellisetkin kehut sain mieheni siskolta. Silloin olin leikannut hiuksiani ainakin 20 senttiä. Silti kukaan muu kuin äitini ja tyttäreni ei maininnut ensin mitään. Mieheni tietenkin, kun leikkaaminen oli hänen ehdotus. Mietin silloin, että eikö kukaan todellakaan huomaa, että olen niitä leikannut vai ovatko ne niin huononnäköiset ettei kukaan viitsi mainita. Parin viikon päästä mentiin mieheni siskolle kylään ja hän heti huomasi ja sanoi, että pitäisikö hänenkin leikata, kun minun hiukseni ovat niin kivannäköiset 🙂

Kyllä se vaan tuntuu hyvältä kun kaunis nainen noin kehuu. Vielä sanoi mieheni juhlissa, että hän ei sanoisi jos ei todella tarkoittaisi. Miehelläni on kyllä maailman ihanin sisko <3

suhteet ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *