Naiset tykkää saada lättyyn

fist-438981_1280_2.jpg

”Mies löi naisystäväänsä rautaputkella reiteen ja kasvoihin, jonka myötä toinen silmä muurautui umpeen. Paikalla oli kolme alaikäistä lasta.”

Tämäntyyppinen uutinen oli yhdessä paikallislehdessä tänään. Hei hallootta. Miksei naiset hankkiudu eroon tällaisista miehistä. Onhan näitä, jotka sanovat, että pelkäävät miesten tekevän vielä jotain pahempaa jos eivät anna tällaiselle miehelle anteeksi ja ota takaisin, mutta suurinosa on varmasti niitä, jotka eivät halua miehestä eroon. Pahinta on jos lapset joutuvat sivusta katsomaan kun äiti saa selkäänsä jatkuvasti ja nauttii siitä niin, että mies kaikista teoistaan huolimatta pyörii nurkissa. YÖK.

Mun lapseni isä osoittautui väkivaltaiseksi kusipääksi sen jälkeen kun lapsi syntyi. Kerran löi mua nyrkillä naamaan niin, että tähdet näkyi silmissä ja tämän jälkeen oli aikeissa polttaa mun naamani liedellä. Olishan se ollut hienoa olla sellainen naamapuoli koko lopun ikäänsä. Samassa rytinässä sanoi, kun lapsi itki, että jos et nyt hiljennä sitä niin heitän sen seinään. Seuraavana päivänä oli lapsen ristiäiset, joiden jälkeen sanoi mulle, että oikein esittelin mustaa silmääni kun en ollut sitä peittänyt. Olin kyllä peittänyt, mutta vaikka meikkivoiteet oli naamassa ja hiukset silmän edessä niin kyllä sen silti huomasi. Silloin hankkiuduin tästä ihmispaskasta eroon. Tosin eihän siitä täysin ole eroon päässyt, kun tällaisellakin sittisontiaisella on oikeuksia lapseensa. Toivon kovasti, että tämä mies heittäisi lusikan nurkkaan pian, jotta kyseinen häpeäpilkku ja riesa poistuu elämästäni lopullisesti.

Olen kuullut naisten tarinoivan näillä väkivaltaisilla eksillään. Näissä tarinoissa on hiukan sellaista rehvastelun meininkiä. Itsekin silloin kun tapahtumat olivat ajankohtaiset kerroin ystävilleni tilanteesta. Näin myöhemmin en ole niistä kehdannut puhua. Johtunee siitä, että meillä on yhteinen lapsi. En mitenkään sääli miestä vaan en kertakaikkiaan kehtaa kertoa edes nykyiselle miehelleni millaisen luuserin kanssa olen lapseni saanut.

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *