Välillä olisi kiva olla yksin

Kysymys teille jotka olette parisuhteessa: Tuleeko teille välillä sellainen olo, että haluaisitte olla yksin?

Mulla tulee. Olisi kiva välillä perjantaisin työpäivän jälkeen mennä kotiin ilman, että siellä olisi ketään. Tai no tyttäreni voisi olla, mutta ei esimerkiksi hänen kavereitaan, ei miestäni eikä hänen lapsiaan. Välillä mietin, että miksi piti muuttaa yhteen. Jos eroisin miehestäni ja löytäisin jonkun uuden en muuttaisi tämän kanssa yhteen, en varsinkaan jos hänellä olisi lapsia.

Tänään on viikonloppu, kun ”vierailevatähti” saapuu meille, eli miehen tytär. Se tietää menoa ja melskettä. Pakastin tyhjenee jäätelöstä ja viime viikonlopusta ylijääneet sipsit ja karkit on enää muisto vaan. Talosta ei kannata poistua kuin korkeintaan viemään roskat, jotta huusholli pysyisi kohtalaisessa kunnossa. No ne on näitä. Oma valintani.

Niinkuin aiemmin sanoin, tämä aika jonka olen mieheni kanssa ollut yhdessä on suurimmalta osaltaan ollut elämäni onnellisinta aikaa. Viime aikoina kuitenkin olen huomannut, että seksi on suoritus ja jatkuva kiehnääminen ärsyttää välillä. Alusta asti on ärsyttänyt ”vieraat” lapset etenkin Vieraileva Tähti omine sääntöineen. Kuvittelin, että kun aikaa kuluu asiat paranee, mutta ei niin ole tapahtunut. Ihminen ajan kanssa tottuu ja turtuu. Niin ja parin tunnin päikkärit ennen Tähden saapumista voi myös auttaa asiaan.

Ihastumisestani toiseen mieheenkin haluatte ehkä lukea jotain. Harmikseni joudun kuitenkin kertomaan, että mieheni kanssa tapahtuneen pienen riidan myötä loppui myös ihastuksesta haaveilu. Sitä jostain kumman syystä alkaa kaikki miehet ärsyttää samalla kertaa. Kun yksi ärsyttää ei todellakaan kiinnosta ajatella toista kaksilahkeista 😀

Hyvää viikonloppua kaikille. Harmi, että helteet loppuu.

suhteet ystavat-ja-perhe mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *