Ladataan...
I care about your hair

Eipä auennut viime viikolla uusi luukku. On ollut niin paljon työkiireitä ettei ole ehtinyt kirjoitella tänne tai kuvata lookkia. Tänään kuitenkin inspiroiduttiin työpäivän jälkeen kuvailemaan fiilis pohjalta taas meidän ideoita ja ajatuksia kuvina. Välillä vaan tulee joku inspiraatio johon täytyy tarttua ja tänään se oli Rosa meidän töistä. Isot konstrastit näyttävät hyvältä esimerkiksi pituuksissa lyhyt pitkä, väreissä tumma vaalea. Tässä tämä meidän Antichristmas nyt on. Pliis kertokaa hieman ajatuksianne ? :)

 

 

 

 

 

Love, Veera & Mari

Ladataan...

Ladataan...

Ensimmäinen jouluviikko on kohta takana ja nyt on aika aukaista meidän kalenterin ensimmäinen luukku :) Haluttiin tehdä oma kalenteri ja sehän liittyy tietenkin muotiin, hiuksiin ja meikkiin! Näistä voi ottaa omiin meikkeihin tai hiuksiin vinkkejä! Meikeissä kuulas iho,tummat silmät ja irtotupsut pitää pintansa edelleen! Toivottavasti ihmiset on käynyt vähän ulkona tutusta ja turvallisesta!

Fiilisteltiin ensimmäiseen luukkuun moderni Lucia neito. Tehtiin neidosta huurteisen kaunis jossa on hieman jäinen tunnelma. Otetaan tää talven viima nyt näistä kuvista kun ei tuo maakaan valkene.  Enjoy !

 

 

Ihanaa Joulun odotusta ja hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!! <3

Ensi viikolla taas aukeaa uusi luukku! :)))

 

Love Veera & Mari

Ladataan...

Ladataan...
I care about your hair

Heipsulivei kaikki isot tontut sekä pikku tontut !

 

 

Tässä viikot senkus vierii etiäpäin ja huomataanki että ollaan menossa jo marraskuun puolessa välissä. APUA JOULUHAN ON IHAN KOHTA! Mari olikin jo kotonaan askarrellu pipareita ja kuunnellut joululauluja, no voi kait sen kuusenki jo kotia tuoda ja koristella :D. Sunnuntaina me koristeltiin neljä ihanaa tytöntylleröä pikkujoulu kauteen. Blogissa ollaan nyt keskitytty enimmäkseen " aikuisten maailmaan" joten otetaanpa katse nyt lapsiin. Me ollaan nyt tässä muutamana sunnuntaina touhuiltu tälläisiä kuvaushommia meidän liikkeellä. Tälläsiä on niin super kiva tehä ja tulee aina hyvälle mielelle kun saa kokeilla ja väkräillä kaikkea uutta ja kivaa. Viime sunnuntaina me väkräiltiin yleisurheilija lapsukaisille lettejä. Letithän on nyt todella in kampauksissa aikuisilla kuin nuorilla tytöilläkin! Kampuksissa on hyvä olla erilaisia pintoja jos haluat kunnolla näyttävyyttä! Esimerkiksi kihara ja letti! Tai sileää yhdistettynä pörröiseen kiharaan! Halusimme ilahduttaa muutamaa ahkeraa tyttöä vähän erilaisella sunnuntai päivällä! Kampuaukset ovat helppoja letti viritelmiä, josta saat vaikka kruunun tehtyä! Kaikennäköiset glitterit ja kimalteet ovat nyt todella kuumaa kamaa! Voit ripotella kimalteita hiuksiin tyvelle tai latvaan! Kasvoissa luomille, poskipäille tai jopa tehdä oikeilla tuotteilla glitter huulet! Tänä vuonna pikkujouluissa saa hohtaa ja loistaa! Mutta nyt keskityttiin nuoriin ja kuinka heille voi loihtia koulun joulujuhlaan tai synttäreille kivan lookin! Kestävyyden tuo aina pohjalle kiharrus tai kreppaus! Sen jälkeen vain taivas on rajana! Meikeissä riittää vähän ruusunpunaa poskille, hempeitä hileitä luomille ja huulikiilto! Emani sarja on tähänkin loistava, koska olemme tekemisissä mineraalisarjan kanssa! Emanilla löytyy ihania sävyjä luomiin ja hoitavat huulikiillot huuliin! Saimme loihdittua ihania keijukaismeikkejä tytöille! Tässä nyt ahkerat urheilijatytöt säkeinöivät ja tykkäsivät kyllä olla kuvattavana. Viestiäkin tuli heti kuvauspäivän jälkeen perään yhdeltä tytöistä: "Hei Veera kiitos kokemuksesta ja kaikesta mitä oot tehnyt meille ja kaikkea ". Ei tässä voida muuta kuin hymyillä, koska nämä tytötkin hymyilee <3

 

 

Love, Mari &Veera

Ladataan...

Pages