Finally home

Nyt ollaan vihdoin Suomen kamaralla. Nelisen päivää on kulunut ja menossa ollaan menty! Mähän siis missasin tiistaina mun ekan lennon ja seuraava mahdollisuus oli vasta seuraavana aamuna keskiviikkona hieman aikaisemmin. Tiistaina oli tarkoitus lentää Des Moines-Chicago-New York JFK-Helsinki, keskiviikkona oli sama paitsi Chicago muuttui Charlotteen. Tiistaina mun ruuma laukut lähtikin jo matkaan ja oli onneks päätynyt JFK asti joten keskiviikko saatiin ne mukaan, vaikka tätini kyllä pelotteli kunnolla, että jonnekkin ne hukkuisi 😀 Kotiin lopulta päästiin kaikkien laukkujen kanssa ja kentällä odotti perhe ja ystävä. Mä ajattelin että kyl mä oon tarpeeksi itkeny jo ettei itku enään tulisi mutta kyllä siinä perheen nähdessään tiraus tuli 🙂 Loppun päivää kävinkin moikkaa kavereita ja mulle saatiin ajokortin hankkiminen käyntiin! Parin päivän päästä pitäis saada tietää mitä mun tarvii tehdä teoriakokeen ja inssin lisäksi. Maanantaina alotan myös kesätyöt niin pääsee heti ns. arkeen ja rahaakin kerättyä. Suomenkin puhuminen jatkuu parantumistaan päivä päivältä, ekana päivänä englanti yritti kyllä kunnolla syöksyä mun suusta mutta joka päivä on helpompaa.

Kylhän tää Suomi elämä melko normaalilta tuntuu! Onhan se vähän outoa mutta samalla se tuntuu tosi normaalilta. On kyllä ihanaa saada se oma vapaus, joka todellakin jenkeissä puuttui. Esim. siellä yökylään menemisestä tuli vikoilla viikoilla riitaa mutta täällä oonkin viettäny vain mun ensimmäisen yön kotona ja kaks seuraavaa meni just kaverilla. Onhan täällä tietty 18 ja on se ”aikuinen” toisin kuin jenkeissä vasta myöhemmin.

Kaiken kaikkiaan ei istä voi kieltää kuinka mahtava kokemus se kuitenkikin oli vaikka välillä ei kaikki nappiin mennyt. Mulla oli upea vuos, oli kiva perhe, sain upeita kavereita ja niiin paljon uskomattomia muistoja! Suosittelen koko sydämmelläni lähtemään vaihtoon ja tuon saman kuulee kaikilta muilta vaihtareilta myös.

Mulla ois vielä kuvia Floridan matkalta, niin tuun varmaan ensi viikolla tekemään postauksen matkasta ja vikoista viikoista!

Hyvää kesää!

Ninni

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *