Sulata jää!
Nostetaanpa eilisen kala-aterian sokerit pohjalta pinnalle! Vihjaisin jälkkäristä ja lupasin kirjoittaa siitä myöhemmin. Saanen siis esitellä pikajälkiruuan, joka syntyi muutama kuukausi sitten spontaanista makeanhimosta. Saavutti suosiota ja päätyi lempireseptieni joukkoon. Hinta-laatusuhde on huikea, eikä valmistus vie kuin hetken.
Karamellipäärynät
päärynöitä
voita
fariinisokeria (tai esimerkiksi tavallista sokeria ja siirappia)
vaniljasokeria
kanelia
Sulata voi pannulla. Lisää fariini- ja vaniljasokeri sekä kaneli. Anna pulputa hetken. Nostele joukkoon lohkotut, siemenkodattomat päärynät. Pidä lämpö pienenä ja anna hedelmien pehmitä. Käännä kertaalleen.
Tarjoa päärynät vaniljajäätelön kanssa ja valuta mukaan ihanaa karamellikastiketta.
Toimii!