Sulata jää!

paajaa.jpgNostetaanpa eilisen kala-aterian sokerit pohjalta pinnalle! Vihjaisin jälkkäristä ja lupasin kirjoittaa siitä myöhemmin. Saanen siis esitellä pikajälkiruuan, joka syntyi muutama kuukausi sitten spontaanista makeanhimosta. Saavutti suosiota ja päätyi lempireseptieni joukkoon. Hinta-laatusuhde on huikea, eikä valmistus vie kuin hetken.

 

Karamellipäärynät

päärynöitä

voita

fariinisokeria (tai esimerkiksi tavallista sokeria ja siirappia)

vaniljasokeria

kanelia

 

Sulata voi pannulla. Lisää fariini- ja vaniljasokeri sekä kaneli. Anna pulputa hetken. Nostele joukkoon lohkotut, siemenkodattomat päärynät. Pidä lämpö pienenä ja anna hedelmien pehmitä. Käännä kertaalleen.

Tarjoa päärynät vaniljajäätelön kanssa ja valuta mukaan ihanaa karamellikastiketta.

Toimii!

 

 

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.