Faktat tiskiin

Moikka! Tää on mun blogi. Mun ikioma blogi, josta oon tosi innoissani. Yhtä innoissani kuin kuka vain teinityttö, joka on istunut kokonaisen lauantain tylsyyden keskellä, ja katsellut kaverien menoa tuntien katkeruutta, ja sitten keksinyt perustaa blogin johon voi suoltaa kaiken sen.

Tää on anonyymi, täysin anonyymi blogi. Jos mietit nyt, että miksi niin siksi, että haluan olla rehellinen, ja en voi olla rehellinen olematta anonyymi.

Mun nimi on,- tai itseasiassa eipä ookkaan. Täähän oli anonyymi blogi. Äh. No kutsukaa mua vaikka, hmmm, en mä tiedä. Keksikää itse. Kuvittele, että saisit valita kaikista maailman nimitä, millä nimellä sua kutsutaan, ja mieleesi tulee vain vaihtoehtoja, kuten: nörtti, raksu tai karkki. Oikeasti!? EN voi olla ainut. No, asun keskisuuressa kaupungissa, keskellä jotain himputin maaseutua. Ajatelkaa nyt. Uninen pikkukylä, jossa on vain kukkapuoti ja S-market, ja jossa ainoa meno on satavuotiaiden vanhusten kahvikerho. Kuulostaako houkuttelevalle? Ei. Miksen voisi asua vaikka Helsingissä? Napata starbucksista Take Away- kahvin ja hypätä bussin kyytii, joka vie minut kouluun. Käydä lintsillä katselemassa tunnelmia, tai istua koulunjälkeen Fazerilla kahvilla.

 

Kunpa tää ois mun arkipäivää.

 

Kuten kellä tahansa teinitytöllä, mulla on paljon ongelmia:

 1. oon TOIVOTTOMASTI lätkässä yhteen poikaan
 2. mun pitäisi näyttää hyvältä, varsinkin vastakkaisen sukupuolen silmissä
 3. mun pitäisi olla suosittu
 4.  mun kaverit viilettää ties missä, ja mä istun kotona
 5. omistan ihan liikaa kouluhommia joita pitäisi tehdä, ja joko ”mulla ei oo aikaa” tai ”mulla on tärkeempää tekemistä”
 6. mulla ei oo rahaa
 7. mun vanhemmat on totaalisen RAIVOSTUTTAVIA

Siinääpä niitä tulikin jo muutama. Jos mun itsestäni pitäisi jotain vielä mainita, anonyymisti niin sanotaanpa vaikka nämä:

 • rakastan lukemista, oikeesti rakastan, se on mun henkireikä
 • oon intohimonen voimistelija
 • kaikki herkut on mun akilleen kantapää
 • tykkään kahvista, mut mun vanhemmat ei halua, että juon sitä
 • oon tosi tyttömäinen pukeutuja, mutta haluaisin esim. vapaapalokuntaan

Random faktoja isketty tiskiin, eipä mulla muuta.

Jos oot mun kaltainen teinityttö, joka haluaa kuulla, ettei ole ainut finninaama, punastelija tai kömpelys maailmassa, tervetuloa! Jos oot aikuinen, joka haluaa kuumeisesti ymmärtää sekopäisen teininsä oikuttelua, tervetuloa! Jos oot poika, ja haluat tietää, miksi tyttöjen järjenjuoksu on niin kummallista, tervetuloa! Jos oot kukatahansa, joka haluaa kuulla millaista on olla teini, tästä blogista opit sen. IHANAA, mutta myös KAMALAA. Tervetuloa!

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *