Tervetuloa Ihmisenä-blogiin!

Ihmisenä on ensimmäinen blogini. Blogin perustaminen ja ylläpito ei ole ollut koskaan haaveni, mutta kirjoittaminen ja kirjoitusten julkaiseminen on ollut mielessäni pitkään. Kesän alussa totesin, että blogi on kanavana helpoin tapa aloittaa kirjoitusten julkaiseminen ja nähdä millaista kaikupohjaa ne saavat. Toiveenani on kirjoittaa joku päivä lehtiin kolumni-tyyppisesti. Jotain sen tapaista tekstimuotoa pyrin täälläkin tuottamaan.
Blogi on minun. Ajatukset ja näkökulmat ovat minun perspektiivistä, luonnollisesti. Yksityiskohtaisesti en aio kertoa itsestäni paljoakaan. Se miten minun päiväni menevät on huomattavasti epäkiinnostavampaa kuin aiheet, joita teksteissäni tulen käsittelemään. Kaikki tekstien kannalta olennaiset tiedot selviävät juuri siitä tekstistä. Huomioitavaa: minulle päiväni ovat tärkeitä ja jaan ne läheisteni kanssa.
Olen innoissani tästä projektista! Toivottavasti täällä syntyy hyvä meininki ja ymmärrys maailmaa ja sen monitahoisuutta kohtaan lisääntyy niin minulla kuin lukijoillakin.

puheenaiheet ajattelin-tanaan runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *