Takaisinheitto Treelle!

En oo kuvaillut aikoihin, viimeiseen puoleen vuoteen mitenkään kauheasti. Siihen nähden miten paljon kuvailin alkukeväästä ja viime vuonna. En oo oikein nähnyt sitä tarpeelliseksi, kun on ollut kaikkea muuta. Sekä samalla blogi on jäänyt vähän hiljaiseloon. Tällä hetkellä mulla on aikaa, aikaa opetella lukemaan kunnolla kirjoja, aikaa kuvailla ja aikaa ylläpitää blogia. Koen että viime toukokuisen muutoksen mun elämässä on nyt jo niin hyvässä vauhdissa, että se on jo arkipäivää.

Edellisessä postauksessa kirjoittelin kuulumisia Tallinnasta, tämän jälkeen oon käynyt Tallinnassa muutaman otteeseen. Siskoni tosiaan asuu siellä, siitä syystä siellä tulee käytyä. Seuraava matka sinne onkin jo reilu viikon päästä, silloin tosiaan mennään vaan päiväristeilylle.

Syksy on saapunut, tykkään syksystä, jos ei vaan sada jatkuvasti. Sadekin on kivaa, kun sitä osaa ennakoida. Mun asunnossa, varmasti monessa muussakin on extra kylmä ollut nyt. Onneksi lämmin tee ja sukat helpottaa!

Otetaan tällaisena kylmänä syyspäivä takaisin heitto heinä-elokuulle, kun oli hellettä, ja uintia paljon. Kaipaan kyllä kesää, kesän aurinkoa, Tamperetta ja näitä muiduja. Kohta me jälleen treffataan, onneksi!

 

IMG_6719.jpg

IMG_6722.jpg

IMG_6726.jpg

IMG_6728.jpg

IMG_6730.jpg

IMG_6743.jpg

IMG_6745.jpg

IMG_6756.jpg

IMG_6758.jpg

IMG_6763.jpg

IMG_6765.jpg

IMG_6771.jpg

IMG_6776.jpg

IMG_6778.jpg

   Ensi kertaan, pus! 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *