Ladataan...
iivents

Finally, finally kevät tuli - maaliskuu alkoi! 

Aurinkoa ja piteneviä päiviä, sitä toivon. Ah! Ainakin tämä viikonloppu osoitti sen, että vauhtia tulee riittämään keväällä. Perjantaina juhlittiin Emma Gaalan loisteessa ja eilen Salmiakki Gaalassa. Yhtä juhlahumua ja konfettien heittelyä siis! Tico tico!

***

Spring, FINALLY, you are here. Been longing for you. Let's walk hand in hand through all the way to the Summer 2015!

 

Ladataan...
iivents

Slush 2014 started today with a big lazer show and music that was over the boarder! Prime Minister of Finland Alexander Stubb gave his opening speech, after that the stage was open for several speakers who were so amazing and talented! This is my first Slush ever, so keep you posted what I see and hear. Superduper excited!! 

Tykki aloitus Slush 2014 -tapahtumaan vai mitä?! Laservalot leiskuivat ja musa pauhasi tänään Messukeskuksessa, kun Slush 2014 starttasi! Avajaispuheen piti pääministeri Alexander Stubb, josta siirryttiin kansainväliseen ministeritason tervehdykseen Kiinasta. Tämän jälkeen messarin lavat pulppusivatkin mitä upeampia puheita ja puhujia. 

Messukeskus pullisteli avajaispuheen aikana liitoksistaan! 

Stay tuned! :)

Ladataan...
iivents

Marraskuun musta taivas vetää vireystilan nolliin ja tuntuu, ettei jaksa muuta kuin  raahautua sorvin ääreen ja kotiin, sorvin ääreen ja kotiin.. ai mikä päivä se tänään olikaan?! Joko taas on torstai!? Onneksi tänään oli odotettavissa rentoa jazz-musaa isäpapan kanssa Malmitalon hämyisessä salissa. 

Kirjoittelin taannoin, kuinka annan isänpäivälahjaksi konsertin - yhdessäolon lisäksi. Aloin kotimatkalla miettimään, kumpi meistä sai enemmän eläkeläinen vai oravanpyörässä rullaava työläinen. Taidettiin kumpikin saada aimo annos energiaa, soljuvan keinahtelevan jazz soundin kautta elämäämme. 

 

On pakko todeta, ties monettakohan kertaa, että musiikki parantaa. Se on vaan kumma, miten stressin keskellä piipahdun musiikin maailmaan voi antaa niin paljon! Live-musaa ei voita mikään. 

Severi Pyysalon taiturimainen vibrafonin soitto on tullut jo aikoinaan vappukonserteissa tutuksi- olenhan isäni tyttö. Perko Pyysalo -poppootakin tuli joskus kultaisella ysärillä fanitettua kovasti. Sen sijaan kahden muun muusikon, Niklas Winterin ja Jesper Bodilsenin tuotantoon en ole tarkemmin päässyt ennen tätä iltaa tutustumaan. Nyt kyllä aukesi taas uusi aikakausi, kun löysin tämän trion. Malmisali oli harmittavan tyhjä, liekö Kulttuuritalon samanaikainen kitarakonsertti verottanut jazz-yleisöä triolta. Tiedä häntä. Me saimme nauttia konsertista ja encoresta rauhassa, ilman suurta tungosta.

Kiitos! 

Pages