Bluesit kutsuu Järvenpäässä

iivents

Näistä rauhallisen kuulaista maisemista on vihdoin palattu takaisin kaupungin sykkeeseen juhannuksen ja lomaviikon jälkeen. Mikäs sen mukavampaa kuin suunnata suorinta tietä Järvenpään Puistobluesiin jamittelemaan. Blueskatu on jo startannut käyntiin hyvällä sykkeellä ja huomenna lauantaina on Puistobluesin perinteinen pääkonsertti Vanhankylän niemellä. 

Tämän vuoden blueskansaa on pitkin kesää muistuteltu muuttuneista järjestelyistä, viranomaismääräysten mukaisesti piknikille ei enää saa tuoda mukana alkoholipitoisia juomia tai muun muassa kahvia termarissa. Tyhjän termospullon toki voi tuoda ja täyttää kahvilassa täyteen. Tulipa tuossa valistettua omaakin isäpappaa asiasta, jottei pakkaa piknik-koria täyteen kuohuvaa ja herkkuja - jotka sitten jäävät narikkaan lähtöä odottamaan. Linkin takaa löytyy lisätietoja, mikäli asia on vielä uusi ja huomenna on sama suunta. 

Iso-Britannian boogie-jyrä Status Quo on huomisen pääesiintyjä, mutta päivä on katettu niin huikealla esiintyjäkaartilla Erja Lyytisestä Aija Puurtiseen, unohtamatta juurevaa bluesmusaa, jota päivän muut esiintyjät ilmoille kajauttavat. Parempi pistää nahkaa silmän päälle ja vetää unta kuuppaan, jotta on parhaassa vireessä, kun Puistobluesin pääkonsertti pärähtää käyntiin.

Viikko tuli vieteltyä Heinävedellä kuvien järvimaisemissa, huomenna veden äärellä - jammaillen! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.