Chocolate, chili ja chilli. ROCK!

iivents

Lauantaiplään: pieni pötkötys peiton alla, mukaan chilisuklaata ja hyvän mielen valokuvien plarausta. Visiteerasimme Tampereen ChiliFest tapahtumassa elokuun lopulla ja voi pojjaat kun oli hauska reissu! Heitänpä parit kuvat ihmeteltäväksi.

Extempore-jutut ovat tunnetusti niitä parhaita, kun odotukset eivät ole kivunneet mahdottomuuksiin ja nenä vie eteenpäin ilman tarkempaa agendaa.

Mansessa oli mahtava meininki – Chiliä ja rockia samassa paketissa. Torilla oli jos jonkinmoista chilituotetta. Jos ei valmiita tuotteita haalinut kotio, niin tarjolla oli ihan ehtaa tuoretta nagaa ja habaa.. huikkelia!

Vetäsin herkullisen hampurilaissetin Heviburgerin Alice in cheesen –tietenkin  tulisella chilisoossilla höystettynä. Mjam!

Löytyipä tuotteiden joukosta Salmiakki Finlandia 2012 pokaalin pokannut Pöyröö Puluverikin. Suomen Salmiakkiyhdistyksen jäsenenä ja salmiakkiaddiktina löytö lämmitti mieltä (ja kieltä).

Tulisen päivän vaihtuessa iltaan kuuntelimme ulkokonsertissa bändejä – myöhemmin ChiliRock jatkoi jytinää Ylioppilastalolla. Puistokonsertin Steve 'N' Seagulls oli hauska sekoitus countrya ja heviä!

Holy Diver countryversiona, hyyyyvin mielenkiintoinen kombo. Löytyy myös tästä YouTuben sikermästä puolen välin kieppeiltä.

http://www.youtube.com/watch?v=jfLaWUCyIms

Soittivatpa poijjaat niin vauhdikkaasti, että maniskasta katkesi kieli! Ukot eikun huuteli, että chilirimpsistä vua!!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.