designmarkkinat- pääsy evätty

iivents

Pyrähdinpä viikonloppuna Korjaamon designmarkkinoille keväisen auringon siivittämänä- kiva extempore kierros! Mukaan sattui muutama pieni ostoskin.

MUTTA, kävin juuri tsekkaamassa, mitä yrityksiä paikalla olikaan. Jokaiselta kun en ottanut käyntikorttia tai flyeria mukaan. Ja kas kas, eipä tuonne sivuille olekaan enää asiaa. "Pääsy evätty" lävähti ruudulle koittaessani mennä Korjaamon sivujen kautta jälkifiilistelemään. Olisi ollut kiva käydä näytteilleasettajina toimineiden yritysten sivuilla/verkkokaupassa tai ihan liikkeessä. Mutta eipä tuo nyt näytä toteutuvan.

Ei kyllä mikään ylläripylläri, vaan pikemminkin tuttu juttu (show). Jälkihoito unohtuu monelta tapahtumanjärjestäjältä. Porukka tulee paikalle ja "äänestää" jaloillaan, mutta olisi hyvä muistaa, että saadakseen saman jengin toistekin liikkeelle on hyvä muistaa kävijöitä tapahtuman jälkeenkin. Sisäänpääsy oli toki ilmainen, eikä kävijöiltä otettu yhteystietoja, kuten suuremmissa massatapahtumissa on tapana. Mutta nettisivut kannattaisi olla auki- edes seuraavan viikon.

Toivottavasti myyjillä oli antoisa viikonloppu ja kauppa kävi hyvin. Eikä aurinkoinen sää pitänyt porukkaa ulkona, vaan toimi päin vastoin- äänestysretkellä köpöttelyä Korjaamolle uniikkien tuotteiden pariin!

Kommentit

LinaS
iivents

Yksi kommentti tapahtumaan liittyen pitää vielä heittää- eräällä myyjällä oli houkuttelevia kierrätyspussukoita, jotka oli tehty mm. päällystetyistä karkkipusseista. Äiti pienine lapsineen pörähti viereeni ja kaksi palopostinkokoista tyttöä hihkui innosta, "äiti äiti, täällä on kaikkea roskasta tehtyjä iiiiihania juttuja". Niin oli mustakin! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.