iiiiiiiiiiiiiik!!!

iivents

Voi Robin minkä villiintymisen aiheutit lauantaina kauppakeskus Jumbon keskusaukiolla Urheilun ja Viihteen superpäivänä 28.4. HUH! Juontajien Heidi Suomen ja Ville Klingan ei tarvinnut sanoa kuin Rrrr.. ja kiljuminen oli huuuuumaavaa. Aivan uskomatonta!

Nyt on teinityttöjen sytämet viety ja lujasti. :)

Kädet nousivat ylös ja pienet pinkit puhelimet alkoivat räpsiä kuvia minkä kerkesi- artisti ei ollut vielä edes lavalla. Kun ensimmäiset moiiiit heitettiin ilmaan mietin, miksi ihmeessä lähdin kuvauskeikalle ilman korvatulppia.

Aaa, aa faija skitsoo taas.. :)

Olen sen verran dinosaurusosastoa, että ryysäämisestä ja kauppakeskuksessa odottelusta tuli mieleen oma nuoruus - Malmin kauppakeskuksen Prisman avajaiset. Siellä oli sen ajan kuuminta hottia esiintymässä- Bogart Co. Yhtälaista kirkumista oli kauppakeskuksen aukiolla, kun Ressu Redford bändeineen hyppäsi lavalle ja kajautti "All the best girls". Playbackina vetivät keikan, enkä ole varma oliko mukana edes oikeita soittimia "heiluteltaviksi". Vai muistanko väärin, että pahviläpysköjen kanssa ukot jorasivat. Oli niin tai näin, en saanut Ressulta nimmaria, mutta bändin rumpalin nimmarin sain. Mihinkähän sekin joutui..

Toivottavasti Jumbon keskusaukiolla kiemurrelleen nimmarijonon ihailijat pistävät aarteensa talteen. Ties vaikka millainen stara Robinista vielä vanhemmiten tulee, kun saa jo nyt sukat pyörimään tyttöjen jaloissa!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hihi, toi Robinhuuma on kyllä hauskaa katsottavaa näin kalkkiksen silmin :) Itse muistan ihastuneeni joskus ysärin alussa Arcadio (?) nimiseen laulajaan. Yhtään biisiä en tosin muista :D

LinaS
iivents

Kiitos vierailija kommentistasi! Eikö ole hauskaa, kuinka jotain voi fanittaa täysillä ja sitten joku kaunis päivä jaksaa ihmetellä - mitähän biisejä sillä edes oli..  :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.