Kävitkö museossa?

iivents

Tänään on vietetty kansainvälistä museopäivää ja koko kuluva viikko on museoiden tapahtumaviikko. Museoviikko >>

Poikani kävi eilen luonnontieteellisessä museossa ja hänen kommenttinsa oli "museot on parhaita". Aivan mahtava asenne. En varmaan itse olisi innostunut niin paljon museokäynnistä lapsena. Bilsahörhönä jäppinen oli elementissään, kun pääsi pujahtamaan kummitädin kanssa luonnon ihmeelliseen maailmaan.

Mun yksi parhaita museokokemuksia oli Wienissä Hudertwasser talossa. Aivan uskomattoman värikästä meininkiä. Se setä on kyllä elänyt ihan omissa sfääreissä.

Muistoksi ostin oman hyvänmielen kirjan, jota aina silloin tällöin plaraan. Aina löytyy jotain uutta ja kompaktin kokonsa vuoksi saatan ottaa sen jopa mukaani - kuten romaanin konsanaan.

Onkohan muilla aikuisilla kuvakirjoja..

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oooh, Hundertwasser oli aivan parasta Wienissä! Mun on pitänyt tehdä siitä päivitys, kun otin paikasta kuvia, mutta se on jäänyt. Ehkä tästä inspiroitunena kaivan kuvat esiin. :)

T. Luminosa

LinaS
iivents

Eikö ookin! Parhautta! :) Kaiva ihmeessä fotoja ja pistä postaten. :) Mullakin taitaa olla talosta jotain fotoja - käytiin samaisella reissulla Wienin jättimäisellä hautausmaalla (ystäväni erikoiset saitsarikierrokset). Sieltä tuli räpsittyä fotoja vaikka kuinka, monen monta kuuluisaa säveltäjää muun muassa pötköttelee siellä. Kävitkö tutustumassa?

Luminosa

Joo, olin siellä!

Hautausmaat ovat myös mulle yksi ehdoton nähtävyyskohde reissussa. :) En vain uskalla ottaa siellä kuvia, kun jotenkin tuntuu hassulta ottaa kuvia toisten haudoista. Ehkä vähän outo itsesensuuri? Siellä oli kyllä kaikenlaisia hautoja. Ei ole tasa-arvoinen ihminen edes kuollessaan.

LinaS
iivents

:) Mä otin kuvia - ei sensuuria siis. Tosiaan, ei ole immeinen tasa-arvoinen edes koiranputkea kasvaessaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.