Maailma ei nuku koskaan, palomiehet ja -naiset nostan teille hattua!

iivents

Räks, poks - PAM! Ja sitten kuului yläkerrasta kovaäänistä kantapääkävelyä (kerrostalojen ehkä yksi harmittavimmista ominaisuuksista). Naapurin vanhemmat rouvat eivät yleensä ole yöllä hereillä tuohon aikaan.. mitähän kummaa.. Ja kas kas, niin syttyi valot - verhojen välistä.

Parkkeerattu pakettiauto oli ilmiliekeissä, kun katsahdimme ulos.  See through - paku odotti kadulla sammuttajaansa!

Soitto hätäkeskukseen ja odottamaan sammutusjoukkoja. Linssin läpi maailmaa tiirailevana hain kameran ja räpsin muutaman fotosen kauhistuttavan karmaisevasta autoroihusta.

Tuntui kyllä irvokkaalta olla yökkärissä kameran takana, kun ammattilaiset tekivät töitä roihuavan tulipalon sammuttamisen kanssa. Ensimmäinen asia, mitä palomiehet tekivät- ottivat hekin kuvan autosta kahdesta eri suunnasta. Voinee olla että joku poliisin puolelta koittaa saada selvää onko pakussa mitään tunnisteita jäljellä - who knows mikä onkaan syttymissyy.

Ikkunan takaa ei tullut mieleenkään mennä palokaasuja imuttamaan ja häiritsemään ammattilaisten työtä. Muutama asukas käppäili parkkipaikan lähellä, mutta onneksi pysyttelivät kauempana - bensavanakin syttyi rehvakkaaseen roihuun palon aikana pitkältä alueelta.

Ei nämä kaasutkaan mitään terveellisiä voi olla..

Vähän oudolta kieltämättä tuntui, kun auto oli yhtäkkiä riehuvassa loimussa yhdeltä yöllä ja parin tunnin sammutuksen jälkeen oli vaahtobileet pystyssä. Tuolla kadunpätkällä ei yleensä seiso kuin alueen asukkaiden autoja. Siellä on sievässä rivissä samat koslat illasta toiseen, kyseistä pakua ei ollut ennen näkynyt. Kyseinen parkkis on muutenkin 4h kiekkopaikka, joten sille puolelle ei asukkaat autojaan jätä - ellei kadun toinen puoli ole täynnä. Ja näin ei ollut nytkään.

Samana yönä syttyi myös Juhana Herttuantiellä pakettiauto. Pistää pohtimaan tämä maailman meno!

Lisää aiheesta ottamieni kuvien kera Metro -lehdessä >> , Ilta-Sanomissa >> ja Iltalehdessä >>.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.