Mind and body

iivents

Lisäisin vielä sanan music. Musiikki ja sielu. Old time swingiä ja heiluvia kellohameita. Ah! Menneen ajan tunnelmaa.

Olin Huvila-teltassa Antti Sarpilan ja The Great Helsinki Swing Big Bandin keikalla. Salin seinustalla seisoessani huomasin, että korvatulpat jäivät kotiin! Ei hätää. Musiikki soljui miellyttävällä voluumilla luihin ja ytimiin. Korvakultani olivat hyvässä huomassa melodisen musiikin parissa.

Swingin svengi luikerteli sydämeen ja lahkeen puntti vipatti. Olen saanut suvun perintönä jazztytön veren. Vaarini vanhat levyt ovat aarteita. Isäni on luukuttanut vaarin lailla samoja ikivihreitä swingejä kotona. Olenpa aikoinaan soittanut myös musiikkiopiston big bandissä. Meillä ei ole humpat ja tangot kotona soineet, jazz, blues ja rock kyllä raikaa edelleen.

Olipa ihana ilta!

Tanssiinkutsuja sateli eturivin tanssia harrastavien kesken (näki selvästi askelista ja lennokkaasta tanssiotteesta). Parketilla liihotteli iäkkäitä toinen toisensa askeleet tuntevia pareja autuas hymy huulilla, tutut askelkuviot ja letkeä musiikki yhdistivät monta pariskuntaa. Myös pyörien päällä liiteli kaksi ladya danssahtelemassa. Valloittavaa ettei tuoli kahlitse, jokaiselle löytyy tanssittaja ja kaikki halukkaat pääsi parketille swingin vietäväksi.

Tänään onkin totaalisen toisenlaiset musiikit mielessä - suuntaamme kohti Mansesteria ja Chilifestivalia. Tulisen tapahtuman iltaohjelmana on Chilirock, jossa raskasta chilimäistä rockia veivaa usea bändi.

Ilta huipentuu Poisonblackin keikkaan!

Whooh, we'll see tullaanko makuaistin kanssa takaisin, vai jääkö se Tampereelle. Varmaa on, että Chilirockiin otan korvatulpat mukaan. ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.