miten vietit?

iivents

Lueskelin naistenpäivän postauksia ja pohdintoja päivän merkityksestä, mm. Lilyn toimituksen palstalta. Olisi kiva tietää näin jälkikäteen, miten tuota maagista päivää kukin vietti?

Minulla päivä vilisi silmissä asiakastilaisuudessa Paulig instituutissa, nopealla lounaalla ja sisäisen lehden toimitusneuvoston kokouksessa - kunnes illalla pääsin vapaalle rakkaan siskoni kanssa.

Treffasimme Sushibar & Winessa ja skoolasimme - kuinkas muutakuin naisille = meille. Pienen sushipläjäyksen ja sitäkin suuremman "päivityksen" (joksi kutsumme kahden keskeisiä treffejä mitäontapahtunuteilentälläviikollajamitätapahtuuhuomenna..) siirryimme Micromedian kutsaritilaisuuteen Apolloon.

Pientä purtavaa, viiniä/olutta ja tuttuja kasvoja. Musiikkia, Heli Sutelan show ja pakolliset tervetuliaissanat Micromedialta ja NightPeoplelta.

Niin kului naistenpäivä osaltani- joka kertoo aika pitkälle siitä, että 7.50 aloitin työpäiväni ja 22.30 olin kotiovella. Välissä hoidin tietenkin kouluikäisen lapsen kanssa kuulumiset, läksyasiat / voinko olla kaverin kanssa, miehen kanssa updatailun ja olipa siinä yksi lekurikäyntikin sekä  soitto rakkaalle isoäidille. Hän jos kuka ansaitsee ysikymppisenä naistenpäiväntoivotuksen, niin on maailma muuttunut hänen elinaikanaan. Rautainen mimmi! <3

En usko että olen ainoa nainen, jolla on monta rautaa tulessa samaan aikaan ja se taitaakin olla meitä naisia yhdistävä tekijä. Tippaleipäaivoilla se onnistuu, eikä tee kipeää (ehkä jos on liian korkeat korot tai ilta olis venähtänyt jatkoille..). Mutta vastapainoksi on kyllä pakko ottaa aivan iisisti retkottaen. Eli jos joku ei halua kerran vuodessa kukkia naisten kunniaksi, niin se on tietenkin oma valinta. Itse olin kyllä iloisesti yllättynyt, kun kotona odotti ruukkugerbera ja yö/päivävoiteet!! :D . Enkä alkanut motkottamaan, olenko muka niin ryppyinen ja nuutunut eukko, että tarvitsen ryppyrasvaa.. Pieniä arjen asioita, joista riittää iloa pitkään.

Vaikka virallinen päivä meni jo, niin toivotan kaikille naistenpäivää - koko vuodeksi!

..niin ja mitä muuten sinä teit torstaina?

Kommentit

Luminosa

Torstaina heräsin virkeästi ennen yhdeksää (vapaapäivä huom!) venyttelemään ja keittämään aamukahvit. Torstai oli aika lailla omistettu harrastuksille, sillä taitoin tuleviin vuosijuhliin julisteen ja vietin monta tuntia tanssiseuran kokouksessa. Kokouksen jälkeen vietin vielä pitkän ajan seuran tiedotusjuttujen parissa.

Aamulla kirjoitin myös työhakemuksen, ja onneksi päivän aikana sain kävellä kauniissa auringonpaisteessa ystäväpojan kanssa, joka tuijotti enemmän navigaattoria kuin tietä. Ei ole kävelylenkit enää entisellään. :)

Hyvä me naiset! Ilman meitä maailma ei vain toimisi. ;)

LinaS
iivents

Kiitos Luminosa postauksesta, ihana vp sulla! :)

Pidetään peukkuja uuden työpaikan suhteen.  Meikäläinenkin aloittaa 1.4. (eikä ole aprillia) uusissa hommissa, samassa talossa tosin. Ihan nasta kevät tiedossa, kun työt muuttuvat sijaisuuden ajaksi.

Navin kanssa köpöttely voi hieman viedä auringonpaisteelta huomiota. ;)

Naulan kantaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.