Musiikkitalossa

iivents

Kansainvälisen tason tapahtumapaikka aukeaa pian- nimittäin Musiikkitalo!

Tapahtumajärjestäjänä olin tutustumiskierroksella tänään ja oli mielenkiintoista nähdä mitä ulkokuoren sisälle kätkeytyi. Talon pelkistetty arkkitehtuuri ei ollut yllätys, mutta linjakas talo yllätti pienillä yksityiskohdillaan.

Nämä seinäpaneelit olivat eri tiloista, jokaisessa omanlaisensa.

Seminaarisalin tuolit menevät kasaan ja tila muuttuu hetkessä vaikka tanssilavaksi!

Pääkonsettisali pisti kyllä hiljaiseksi, tämä kännykällä napsastu kuva ei todellakaan anna oikeutta. Ihan huikea taidonnäyte siitä, miten arkkitehtuuri voi olla kaunista. Vielä kun saisi sinfoniaorkesterin soittamaan! ;) Taisivat olla kahvipaussilla, sillä orkeskerin "kattaus" oli kuitenkin pystytetty lavalle.

Esittelykierroksen vetäjä antoi luvan ottaa kuvia vielä keskeneräisestä Kirsi Kaurasen teoksesta Gaia. En kuitenkaan tohtinut lähemmäksi mennä räpsimään- ei kukaan halua töitään keskeneräisinä esille. Julkistamistilaisuus kun on vasta huomenna. Paljon oli osia vielä kiinnitettävänä, mutta upea teos oli jo puolivalmiinakin. Hätkähdyttävän suurikokoinen teos kuvaa mm. luontoa ja uhanalaisia kasveja.

Jos ei heti saa lippuja konserttiin, niin kannattaa käydä tutustumassa yleisölle aukioleviin osiin. Mm. ravintolan puolella tulee olemaan perjantaisin minikonsertteja, musiikkia laidasta laitaan.

Hieno mesta!

Kommentit

Iisa

Oi, odotan jo kovasti talon näkemistä.

LinaS
iivents

Kannattaa käydä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.