Queen

iivents

We Will Rock You!

Olin tammi/helmikuun vaihteessa duunireissulla Lontoossa ja viikon pyörittyäni elämää pulppuavassa kaupungissa oli tietenkin pakko käydä musikaalissa. En vain satu olemaan hahah haaa hilipatipippan musikaalien ystävä, joten nähtyäni Tottenham Court Roadin metroaseman liepeillä mainoksen We Will Rock You - musikaalin mainoksen olin myyty! Queenin musiikkia livenä- sinnepä sinne menen itsekseni iltaa viettämään. Ja kyllä kannatti.  Jokainen esiintyjä osasi laulaa, ei näyttelijöiden "puhelaulua", vaan kunnon rekisterillä mielettömiä vetoja.

Bohemian Rhapsody kruunasi huikean musiikki-ilottelun. Musikaalin stoori itsessään ei ollut kummoinen, mutta musiikillinen puoli- se se vasta oli jotain. Wow! Väliajalla tutustuin valokuvanäyttelyyn, jossa oli Freddie Mercuryn elämästä kuvia. Pienestä Sansibarilaisesta pojasta diivailevaan tähteyteen.

Tänään tuli Yle Teemalta Queen: Elämämme päivät dokkarin ensimmäinen osa - suosittelen!

Musiikkia maan ja taivaan väliltä.

Loistavaa!

Kommentit

Damn, meni tuo dokkari miulta ohi, mutta onneksi se näkyy tulevan uudestaan perjantaina klo 23:25. Silloin istutaan siis telkkarin ääressä kiltisti =)

LinaS
iivents

Meinasi mennä minultakin ohi, mutta onneksi satuin istahtamaan töllöttimen ääreen oikealla hetkellä. Pitänee laittaa tuo kakkososa tallennukseen ajoissa, niin ei livahda nenän edestä. :)

Kommentoi