ruokaa ja Raappanaa

iivents

Yhdistän ruuan tapahtumiin ja tilanteisiin - välillä ne eivät kyllä kohtaa ainakaan ajatustasolla.

Ihan ensimmäisenä en yhdistäisi etanoita (kiitos vielä Kivistön porukalle uudesta vinkistä etanoiden laittamiseen) ja Raappanaa. Mutta kyllä, kyllä ne yhdistyivät heinäkuisena päivänä Tampereella.

Miten?

Kävimme systerin kanssa herkuttelemassa ennen Tammerfestin festarihumua The Grillissä. Vetästiin alkuun herkulliset etanapannut kera kuivan helmeilevän (vaan ei hölmöilevän) valkoviinin. Keikkoja kohti pyörittiin etanat massuissa pomppien.

Torin keikkaillan jälkeen jammailtiin klubimeiningiessä Raappanan tahtiin, jonka letkeät rytmit tanssittivat yön pikkutunneille porukkaa.

..ja siinähän ne samaiset herra olivat kuppilan ulkopuolella!

Satuttiin ulkopaikkakuntalaisina kyselemään kundeilta tietä mahdolliseen jatkomestaan ja niihän se oli, että herrat opastivat meitin Freud Marx Engel & Jungin keikalle! :) Tiedä sitten oliko se tarkoitus vai sattuma, koska hekään eivät olleet ihan varmoja mitkä mestat olivat vielä avoinna ja keitä missäkin esiintyi- sammapa tuo, partasuun ja kumppaneiden keikalta itsemme löydetiin!

Hieman iäkkäämpää jengiä kuin edellisessä mestassa, mutta vauhti oli päällä tappiin asti. Miltei kovempi kuin nuoremmilla.. jaaaiks!

Mutta siis, etanat ja Raappana. Joo, niin ne yhdistyivät. Ennalta määräämättömästi.

 

 

Kommentit

Anna Karhubear

Voi nam, etanoita. Himo ei ainakaan laantunut näiden kuvien myötä!

LinaS
iivents

Ei muutakuin ostamaan etanapannuja! Niin ei ota pannuun! ;)

LinaS
iivents

Pannut on btw käteviä; olen tehnyt etanoiden lisäksi rapusettejä niissä. Samaan tyyliin kuin etanoita, paljon valkosibulaa, voita, persijaa, kenties juustoa ja avot! Maittavaa pikkunaposteltavaa tuoreen leivän ja kylmän valkoviinin kera.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.