skutassa

iivents

Kesällä tulee aina pyörittyä  skutassa paljon enemmän kuin näin syssyllä. Tekisi mieli lähteä metsään, vaikka viikonloppureissulle mökille, mutta kun on niin kamalan pitkä matka (750km).. njääh. Ja lähimökki on vain kesäasuttava, joten siellä ei voi yöpyä erkkikään, vaikka miten paljon pistäisi päälle. Hmm. Nooh, viime viikkiksen Metsämessuilla tuli pyörittyä metsätunnelmissa.

Kuvan tuohiset linnunpöntöt olivat aika veikeitä. Mutta niin oli hintakin.. jaiks!

Metsäpuolella oli oma ständi, jossa lapset (ja olipa mukaan eksynyt pari aikuistakin) saivat tehdä vanerifiguureita - onneksi sahoissa oli kunnon suojat. Ensin katsoin, että siellä menee nyt pikkuliisan ja -pekan näpit mukana, kun sellasta säksätystä kuului koneista.

Taitaa jäädä metsäilyt tältä viikonlopulta, tiedossa kaikenlaista muuta suhinaa - kuten serkkuni valmistujaiset, kampaamo- ja parturiaikaa mulle ja jäppiselle, korttikin pitäisi tehdä, kukat hakea, lahja sentään on valmiina. Niin ja sekin pitäisi päättää mitähän sinne kemuihin pistäisi päälle! Täällä Lilyssä on aina vaatepostauksia- pitäisiköhän sitä repäistä ja heittää noista omistakin rytkyistä joku foto palstalle kummasteltavaksi. ;)

Eilen mummun kanssa glögien ääressä mietittiin asiaa. Hän (89v. isoäitini siis) kyseli minulta, mitä aion pistää juhliin ja selosti sitten hyvin yksityiskohtaisesti millaisen asun on suunnitellut laittavansa. :) Ihan huikeeta, kun jaksaa vielä touhuta. Onkohan sitä itse enää edes näillä laitumilla kirmaamassa tuon ikäisenä.. Noh sitä on turha miettiä, mietitään nyt tätä arkista asiaa - mitä laittaa päälle valmistujaisiin, ettei mee ihan skuttaan koko vaatevalinta.

 

Kommentoi