viikonlopun menot

iivents

Viikonloppu kolkuttelee ovella. Oma kalenteri onkin jo hyvin bookattu. Tulipa mieleen, mistähän muut katsovat kaupungin menoja? Somen eri sovellukset, menokone, meteli, vai onko suorapostitus kuitenkin monelle se viimeinen- "tonne pitää mennä".

Tjaa, itselle sopii ehkä noiden edellämainittujen kombo. Tiketin suorapostituslistalla oleminen on helmi asia meikäläiselle- aina en ehtisi tsekkaamaan keikkakalentereita.

Kommentit

häkkilintu

Suosittelen lämpimästi muuttoa Lappiin. Täällä tapahtuu ehkä kerran kuussa ja silloinkin asiasta tietää kaikki. Jepa jepa. Mutta käyn aika usein Etelä-Suomessa ja olen sitten ihan kujalla siitä, mitä tapahtuu, kun on kaiken informaation ulkopuolella :(

LinaS
iivents

Näinhän se taitaa olla. Koillismaalla olen reissannut useastikin ja huomannut samaisen asian- pieni paikka, jossa ei kyllä tapahdu mitään. Ellei yhden käden sormilla laskettavia kesätapahtumia oteta huomioon.. ja Päätalo-päivät ei välttämättä ole suosikkilistani kärjessä. ;)

Yksi mitä itse aina ulkomailla käytän tapahtumien kartoittamiseen on ovensuulehdykät. Eli perinteinen printti rulettaa! Meillä taitaa olla City-lehti jne. läpyskät, joita löytyy kuppiloiden oviaukoista.

Dublinissa visiteeratessani koitin surffailla netissä, mutta paras tapa löytää menot ja takakenot oli pubien infolehtiset. Piipahdin mm. extempore stand up-illassa, tanssiesitystä ihmettelmässä ja huisilla live-keikalla.

 

häkkilintu

Rovaniemellä City lehti on vähän se ja sama, viidakkorumpu ja yliopistolla & kahviloissa leviävät flyerit toimivat ehkä parhaiten. Netti on  menokartalla vielä lapsenkengissään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.