Suuri selfie-haaste

Attachment-1.jpeg

Attachment-3.jpeg

Attachment-4.jpeg

Attachment-6.jpeg

Attachment-7.jpeg

Attachment-8.jpeg

Attachment-9.jpeg

Attachment-10.jpeg

 

Pahoittelut kuvista! Tämä postaus ei sisällä selfie-haastetta. Selfie on iso haaste minulle, siitä halusin kertoa. 🙂

Tämä on vasta viides postaus, ja tuskailen jo kuvien kanssa. Rakastan kuvien ottamista, olen ollut aina se, joka ikuistaa kaiken. Paitsi oman naaman. Haluan ehdottomasti kirjoittaa blogia omalla naamallani, mutta haluaisin tehdä sen nätisti ja hienostuneesti (kuten tämä postauksen, hah!). Se on kuitenkin selfieillä aika mahdotonta, ja mietinkin, että täytynee lisätä ostoslistalle muutama tarvike helpottamaan hommaa.

Selfiet ovat tätä päivää, ja moni voi olla sitä mieltä, että ne riittävät vallan hyvin omiksi kuviksi vaikkapa juuri blogiin. Itse en ole fani: ne näyttävät vähän hassuilta, ellei omista täydellistä naamaa ja osaa poseerata just oikeassa kulmassa, ja niitä on ihan hitsin vaikea ottaa! Kädet ei kertakaikkiaan riitä, eikä ainakaan tämän nelikymppisen kroppa väänny sopiviin asentoihin niin, että homma olisi edes jotenkin luonnikasta ja sujuvaa.

Olen perfektionisti ja haluan luoda sisältöä, jota itsekin jaksaisin katsella ja lukea. Olen vielä alussa tämän homman kanssa, tiedostan sen, mutta nyt jo hirvittää teidän kaikkien noin viiden puolesta, kun postaan näitä kuvia. Selfie silloin tällöin on enemmän kuin ok! Joskus se on jopa ihan paikallaan, jos tilanne on nopea, ja kuvan haluaa vain hoitaa äkkiä pois. Joskus selfie jopa toimii parhaiten. Mutta ei koko ajan ja pelkästään, tai muuten blogin feedi alkaa näyttää aika tylsältä hyvin nopeasti. Perfektionistina voisin tietenkin panostaa hiuksiin ja naamaankin ja ottaa selfien vasta sen jälkeen, mutta se olisi liian työlästä ja läpinäkyvää. Se ei olisi minua. Siksi taidan sijoittaa seuraavaksi jalustimeen ja kaukolaukaisimeen. Uskon, että niillä saa jo merkittävää muutosta kuvaamiseen ja, mikä tärkeintä, lopputulokseen.

Bear with me! Olen kehityksen tiellä kohti parempaa ja nätimpää sisältöä. Pakko silti myöntää, että olihan noita kuvia aika hauska ottaa. Ilmeilin yksin puhelimelle piilossa mieheltä. Hän ei olisi ymmärtänyt! ;D

Mitä mieltä selfieistä? Osaatteko ottaa niitä luontevasti tosta noin vaan niin, että aina näyttää hyvältä?

 

– Ninni

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *