long time no see.

Hello! Pitkästä aikaa. Monena viikkona kylläkin mietin, että miten ikävä oli kirjoittamista, mutta ei vaan tuu mitään ulos. Miksi kirjottasin? Ja että mistä kirjottasin? Oli helpompaa jättää kirjottamatta. Niinku sanoinki, etten missään vaiheessa oo halunnu, enkä halua kirjottaa väkisin. Siitä ei tuu mitään. Ehkä tänne luonnostuis enemmänkin, jos tää olis mulle jo työ. Olis valmiit aiheet mistä kirjottaa. Tai sitten ei. No anyway, tässä taas ollaan.

Viime kirjotus oli näköjään marraskuun lopulta. Tän ”tauon” aikana käytiin Tukholman vanhassa kaupungissa joulumarkkinoilla mun äidin ja siskojen kanssa. Tykkäsin reissusta kovasti, mutta joulumarkkinat oli ehkä pieni pettymys. Odotukset oli korkealla. Ajattelin, että siellä olis laitettu kunnolla valoja ja ne olis jotenkin isommat, mutta ei ne sit ollukaan. Nättiä siellä silti oli ja ihana matka muuten. Nautin! 

Siitä seuraavana viikonloppuna olikin jo Hero -kiertuepäivä Kuopiossa, jonne ostin mulle ja siskolle liput. Aivan SUPER. Tykkäsin mielettömästi. Tapahtuma oli lauantaina 15. joulukuuta, mutta menin jo perjantaina. Hyvä tuuri kävi, koska nähtiinhän me Cokis-rekka, joka oli omalla kiertueellaan 14. päivä siellä! Oli sekin ihan näkemisen arvoinen.

Sitten seuraavana viikonloppuna olikin jo lähtö viettämään joulua mieheni siskon luokse.

Joulukuussa sai siis olla menossa lähes koko ajan. Ei haitannu yhtään. Nyt tavallaan kun on tilaisuus mennä ja olla, niin miksi ei? Oon edelleen työtön. Enää se ei vaan ahdista niin paljoa. Tottakai välistä tulee mieleen ajatukset laiskuudesta ja muusta, mikä ei oikeasti edes ole niin. En näe itteäni laiskana, vaikka oon kotona. Pidän kodin pystyssä ja haen töitä. Haaveilen kouluunkin. Uutta alaa opiskelemaan. Se vois olla tällä hetkellä se mun juttu. 

Vihdoin on kaikinpuolin hyvä fiilis ja ajatukset taas hieman kirkastuu. Kroppakin kiittää ja on jotenki helppo hengittää. Pakko suositella yhtä todella inspiroivaa vaikuttajaa, joka on myös saanu ajatukset selkeytymään ja ajattelemaan ihan uusiks. Kannattaa käydä kattomassa Laurrenna:n somet. Hän auttaa menemään niitä omia unelmia kohti ja on toiminut kyllä suurena motivaationakin. On aidosti piristänyt ja antanut toivoa. Pistää miettimään oikeasti, mitkä on ne asiat mitä elämältä haluaa ja miksi pitäis tehä sellasia asioita, joista ei nauti. Olipa kyse ystävyydestä tai parisuhteesta. Tai sitten työstä. Mulla se oli työ, josta en tykännyt, mut osasin lähteä.

Miksi tehdään asioita, mistä ei tykätä?

Moni teistä varmasti hänet jo tietääkin, mutta laitan hänen somet alas. 

Tuntui hyvälle kirjottaa pitkästä aikaa. Tää kun toimii niin hyvin ajatusten purkamiseen ja on kivaa jakaa asioita. En tehny uudenvuoden lupauksia, mutta koitan kirjottaa enemmän, yritän pitää myös itestä parempaa huolta niin henkisesti kuin fyysisestikin.

 

Lauran somet:

Instagram: @laurrenna

Facebook: LAURRENNA

youtube: laurrenna

laurrenna.fi

<3

 

♥: J

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *