myöhäiset terveiset Marbellasta.

Hola! Ja myöhäiset terkut Marbellasta. Oltiin tosiaan hiihtolomaviikko Espanjan lämmössä. Tuli ihan hyvään ajankohtaan käydä vähän lomailemassa. Mulla kun ei edelleenkään ole töitä ja miehellä oli lomaa juuri tuo hiihtoloma. Saatiin jättää hetkeks arki Suomeen ja minäki sain unohtaa ihan hetkeks kaikki työjutut, mitkä kovasti stressaa mieltä.

Meille sattu oikeen mukava viikko myös sään puolesta. Mentiin tosiaan lauantaina 2. maaliskuuta ja tulimme sitten 8. päivä pois. Alkuviikosta oli reippaasti 20°C ja saatiinkin nauttia auringosta lähes koko viikon. Loma teki tosiaan tehtävänsä ja olen edelleen päivistä sekaisin, siis minä päivänä käytiin rannalla, kun meno ja tulopäivät ei ollut perus su-la. Joka tapauksessa alkuviikosta oltiin päivä rannalla ottamassa rusketusta iholle ja yhdeksi päiväksi vuokrattiin skootteri. Ei olla ennen vuokrattu ulkomailla minkäänlaista kulkupeliä, joten tää oli todellakin hauska kokemus. Hyötyä olis ollut ehkä enemmän, jos olis ollut tiettyjä päämääriä minne halutaan ajaa sillä tai ehkä, että mitä halutaan nähdä. Skootterin päivävuokra ei kyllä päitä huimannu, sillä se oli 25e. Tästä piti maksaa kuitenkin pantti 250 euroa, jonka saa sitten takaisin, kun tuo skootterin samassa kunnossa takaisin kun se on vuokrattu. En suosittele jättämään parkkiin mihinkään niin, että joku muu voisi kolhia sitä ja menettäis sitten panttirahan. Ei oo kuitenkaan mikään pikku summa.

 

Tulopäivänä kävimme jo kävelemässä rantakadulla ja nappasin loman pakolliset palmukuvat – jotka ei kyllä jääneet tähän yhteen kuvaan.

 

Mulla oli jo ennen lomalle pääsyä tiedossa, että haluan käydä Puerto Banuksessa, joka on n. 7km Marbellasta. Kovasti kehuttu ja sanottu hienosto alueeksi, jossa monet huvijahditkin ovat. Tarkoitus oli siis käydä skootterilla siellä, kun meillä sellainen sit oli, mutta meillä oli tällainen pienempi skootteri, jolla ei saanut ajaa isoa tietä. Kävimme kyllä kääntymässä jo lähellä, mutta ihan hyvä, ettei sitten ajeltukaan loppuun saakka. Eihän se reppana jaksanut nousta jyrkkää mäkeä vuoristoon edes ylös, kun me kumpikin oltiin kyydissä. 😀 Mentiin sitten eri päivänä taksilla. Ja pääsinpä käymään Rachel’s eco Love:ssa, mistä olin jo etukäteen kattonu paljon kuvia Instagramista. Mielettömän nätti kahvila, josta saa todella hyvää ruokaa ja ihania smoothiebowleja.

Tässä mun tilaamani Acai bowl ja Latte. NAM !

Rachel’s Eco Love:n kahvila oli todellakin käymisen arvoinen ja niin nätti! En ihmettele, miksi Instagram täyttyy tämän kahvilan kuvista.

 

                                                     Suosittelen kävelyä Marbellan vanhassa kaupungissa – mielettömän kaunista! 

 

Loppuviikosta loma olikin oikeestaan kävelyä kävelyn perään ja käytiin kaupoilla. Ei tosiaan lähdetty shoppailemaan, niin ei tullut hutiostojakaan, mutta toki muutamia ostoksia tarttui mukaan. Loppu viikkoa kohden ilmat viileni hieman. Lämpöä kuitenkin oli noin 16-17°, mutta tuuli oli todella kylmä. Shortseissa siis pärjäsi koko viikon, etenkin päivällä.

Näin maaliskuussa aamut ja illat ovat vielä viileitä, mutta päivällä lämpötila voi nousta shortsi ja t-paita lukemiin. Vähän kuin Suomen kesä. Miellyttävä, eikä liian kuuma!

Pystyn suosittelemaan täydestä sydämestä, mikäli mielit lähteä talvella Marbellaan. Ylipäänsä Espanjaan. Kyllä eteläpuolella ainakin riittää lämpöä ja aurinkoa, ettei tarvitse värjötellä. Pakko myöntää, että itse oon kyllä niitä ihmisiä, jotka haluais matkustaa just niihin todella kuumiin maihin, missä voisi vaan käyttää loman maatessa pelkästään auringossa. Saa siis esittää matkavinkkejä 🙂

 

♥ : J

kulttuuri matkat suosittelen oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *