rv37

Nyt mennään jo rv 36+4 eli viikko 37 menossa ja periaatteessa vauvahan saa syntyä jos alkaa syntymään.

Eilen käytiin synnytystapa-arviossa lähinnä siksi että esikoinen syntyi imukupilla. Sf-mitta oli viime mittauksella 37cm eli isoa vauvaa odottivat, mutta sanoin että ei esikoinenkaan iso ollut enkä usko tämänkään olevan. Ja lääkäri totesi ”en saa tästä isoa mitenkään” ja paino-arvio tällä hetkellä siis 2666g ja syntyessä 3000g, eli pientä poikaa sieltä taas ootellaan <3

Raskaus on sujunut edelleen älyttömän hyvin! Kohdunsuun tilanne oli epäkypsä ja lääkäri oli vähän sitä mieltä että menee laskettuun aikaan asti. Sain luvan myös vielä käydä uimassa, joten ensi viikolla suunnataan vielä uimahalliin esikoisen kanssa.

Oon nyt ollu vajaa kaksi viikkoa pois töistä ja alan pikkuhiljaa tottua tähän, ettei sinne mennä enää 😀 Oli oikeesti paha paikka jättää työt, oon niin työkeskeinen ja tykkään mun työstä ja jää kauhee ikävä työkavereita ja asukkaita.

Neuvolassa edelleen rr, vs ja hemppari priimaa, vauva on raivotarjonnassa, ei turvota, kaikki on niin mallillaan kuin olla ja voi. Jopa pelottavan hyvin… näinköhän synnytys on sitten taas yksi työmaa! Esikoisen synnytys kesti 38h15min, josta ponnistus 1h40min kun hän vihdoin saapui maailmaan rv 40+4.

Hyvää viikonloppua! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *