Tuunaa mun kämppää

Osallistuin eilen kummitätini Perfect Home -kutsuille. Opettelen vasta uuden kamerani käyttämistä ja olen tehnyt lupauksen sekä itselleni että maailmalle olla julkaisematta kuviani ennen homman kunnollista handlaamista. Tästä syystä kutsuilta tai kodistani ei ole yhtäkään kuvaa.

Haluaisin kodin, jossa jokaisella tavaralla on oma paikkansa, joka on helppo siivota ja jossa illalla palaa kynttilät tuomassa kotoisaa tunnelmaa, hieman tähän tyyliin. Vaikka ajatuksia on paljon, puskee boheemi luonteeni sisustukseen läpi ja haluankin sen näkyvän. En osaa ajatella antavani valtaa kotini sisustamisesta kenellekään toiselle, joten minun on itse opeteltava sisustamisen salat. Pieni boheemius on hyvästä, mutta kodissani se tarkoittaa toisiinsa kuulumattomien tavaroiden leviämistä lattiasta kattoon mitä ihmeellisemmille paikoille.

Asun 38 neliön yksiössä, josta keittiö ja saunallinen kylppäri vievät suuren osan tilaa. Haasteita sisustamiselle luo myös se, että olohuoneessa on vain yksi ehjä seinä. Muuttaessani tähän ikiomaan kotiini hankin divaanisohvan, jonka olen todennut aivan liian isoksi tuohon tilaan. Halusin sohvan erottavan alkovin ja olohuoneen, mutta ajatus oli parempi kuin toteutus. Löysin Facebook-kirpparilta kahden hengen sohvan, jonka käyn tänään hakemassa. Ajatuksenani on muuttaa olohuoneen suunta asettamalla telkkari sille ainoalle ehjälle seinälle ikkunan edustan sijasta.

Innostuin myös ajatuksesta ryhtyä itse tuote-esittelijäksi. Tuotteet tuntuivat helpoilta myydä ja ehkä sitä kautta saisin myös oppia oman kotini sisustamiseen. Haluan tehdä kodista paikan, jossa todellakin viihdyn enkä mieti jatkuvasti kaikkea rempsallaan olevaa. Olen huomannut kaipaavani järjestustä elämääni eikä rönsyilevä kirjahylly sitä luo, vaikka se kuinka olisi isän itse tekemä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *