Uusia polkuja

Aloitin elokuun lopulla opinnot Turun ammattikorkeakoulussa. Neljän vuoden päästä, jos elämä menee kuten suunnittelee, valmistun medianomiksi pääaineenani journalismi. Jo ensimmäisten viikkojen jälkeen olen onnessani siitä, että saan kirjoittaa paljon. On myös ihanaa päästä opiskelemaan median saloja laajemminkin. Tunnen olevani enemmän itseni kuin hetkeen.

Tänään alkoi Photoshopin alkeisiin keskittyvä kurssi ja huomenna pääsemme valokuvaamaan. Tykkään kuvaamisesta ja mielessäni on jatkuvasti paljon ideoita, mutta teknisesti en ole siinä kovin hyvin. Ehkä nyt saan tarvittavan teknisen osaamisen, jotta jaksan opiskella tarpeeksi hyväksi tuodakseni ajatukseni kuviksi. Hankin myös ensimmäisen kunnollisen kamerani. Käytettynä tosin enkä järkkäriä, mutta manuaalisäätöjä pääsen joka tapauksessa treenaamaan.

Päivän oppitunnista inspiroituneena tein myös uuden bannerin blogilleni. Aika alkeellista kuvankäsittelyä tuo vielä on, mutta jostain se on aloitettava.Tässä alkuperäinen kuva, joka on otettu auton ikkunan läpi Kapkaupungissa.

Etelä-Afrikka

 

Loppuun vielä lyhyt kommentti koskien treffi-ilmoitustani: päivitystä on jaettu 40 kertaa, olen saanut kaksi kaveripyyntöä, mutta en yhtäkään viestiä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *